Outo haaste leviää netissä – tätä ei moni osaa: "Minkä päällä te kaikki istutte?"

Netissä kiertävä"sormitemppu"hämmentää – testasimme 1:27
Netissä kiertävä "sormitemppu" hämmentää – testasimme

Oletko jo kuullut mikroaaltouunihaasteesta? Uuden villityksen ideana on pyöriä lattialla, mutta monia hämmentää se, miten haaste on ylipäätään mahdollinen.

Oletko jo kuullut mikroaaltouunihaasteesta? Muihin netti-ilmiöihin verrattuna kyseessä on suorastaan harmiton, mutta yllättävän vaikea haaste!

Ideana on jakaa video, jolla haasteen tekijä pyörii hitaasti ja saumattomasti ympyrää paikallaan – siis aivan kuin ruoka mikrossa! Videoiden taustalla soi Jojin mikron pingausta muistuttavia ääniä sisältävä kappale Slow Dancing in the Dark.

Pyöritäänkö videolla kämmenen avulla...

Jotta haaste onnistuisi mahdollisimman hyvin, kannattaa istua sileällä, liukuvalla lattialla.

Pyöriminen suoritetaan joidenkin lähteiden mukaan kämmenen avulla, mutta toiminta pidetään piilossa videolta. Ideana on pyörittää kehoaan kämmenen avulla niin sulavasti kuin mahdollista.

Haaste leviää netissä. Jos video ei näy, katso se täällä.​​​​​​​

...vai onko kyseessä sittenkin puhdas magia?

Osa haasteen suorittajista vaikuttaa kuitenkin pyörivän paikallaan ilman minkäänlaista apua, jolloin toiminta vaikuttaa suorastaan taianomaiselta.

– Miten hitossa ihmiset tekevät mikroaaltouunihaasteen? Minkä päällä te kaikki istutte, Twitter-käyttäjä Ibtisaam ihmettelee.

– Kokeilin sitä. Poltin takamukseni. En suosittelisi, Liam paljastaa Facebookissa.

”Mutta… Miten?”. Jos video ei näy, katso se täällä.

Osa kritisoi typeräksi

Haaste on ilmeisesti lähtenyt leviämään TikTok-sovelluksessa keväällä 2019 , mutta sitä on harrastettu jo vuonna 2017. Osa kommentoijista pitää lattialla pyörimistä joka tapauksessa typeränä ideana.

– Juuri, kun ajattelin, että lankuttaminen on typerin asia, jonka olen nähnyt, yhteiskunta todistaa sen vääräksi, Daro heittää.

– No, ainakaan he eivät syö astianpesuainetta, Claudi toteaa aiempaan haasteeseen viitaten.

Lähteet: Facebook.com, Twitter, Thesun.co.uk, Yahoo.com

Lue myös:

    Uusimmat