Mainos

Oulunkylän uhrin henkilöllisyys selvisi

Helsingin Oulunkylästä aamuyöllä haavoittuneena löytynyt mies on paikkakuntalainen, muttei asu Oulunkylässä. Poliisi selvittää nyt, miksi mies oli Oulunkylässä torstain vastaisena yönä.

Helsingin Oulunkylästä torstaina aamuyöllä haavoittuneena löytyneen miehen henkilöllisyys on selvinnyt. Uhri on 26-vuotias helsinkiläismies, joka ei kuitenkaan asu Oulunkylässä. Hän on poliisille entuudestaan hyvinkin tuttu. Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jari Koski sanoo, että helsinkiläismiehellä on mittava rikostausta.

- Nyt kun henkilöllisyys on selvillä, voimme aloittaa kartoituksen siitä, missä hän on illalla ja yöllä liikkunut ja miksi hän on ollut turmapaikalla, kertooKoski.

Poliisi ei ole voinut kuulla asiassa uhria, sillä hänen tilansa on hyvin vakava.

- Lääkärit eivät osaa sanoa, mihin suuntaan tila voi kehittyä. On mahdollista, ettemme pääse kuulemaan miestä koskaan, arvioi Koski.

Miehen vartaloon on kodistunut voimakasta väkivaltaa. Etenkin päänvammat ovat vakavia. Poliisi kaipaisikin tekijältä tietoja siitä, mitä yöllä on tapahtunut. Samalla poliisi kaipaa edelleen silminnäkijähavaintoja.

- Tapaus on sattunut noin kello neljän aikaan aamuöstä parkkipaikalla, joka on hieman syrjässä. Toistaiseksi talon asukkaat eivät ole pystyneet kertomaan asiasta mitään, jatkaa Koski.

Poliisi löysi tostaiaamuna vakavasti haavoittuneen parikymppisen miehen parkkipaikalta Hirsipadontieltä Oulunkylän urheilupuiston läheltä. Töihin lähtenyt naapuri havaitsi verisen miehen maassa ja hälyytti apua. Poliisin mukaan miestä ei kuitenkaan ammuttu, vaikka hoitohenkilökunta vielä aluksi arvioi niin. Miehelle tehty pitkä leikkaus osoitti, että vamma on aiheutettu muulla tavalla.

- Teossa on kuitenkin käytetty vakavaa ulkoista välivaltaa. Tekotapa varmistuu, kun asian tutkinta edistyy, kertoo rikosylikomisario Kari Tolvanen Helsingin poliisista.

Poliisi tutkii juttua tapon yrityksenä.

Poliisi pyytää tapauksen nähneitä tai muuten siitä jotain tietäviä ottamaanyhteyttä virka-aikana numeroon 09-189 5326 tai virka-ajan ulkopuolella numeroon 09-189 4002.

(MTV3-STT)

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.