Oulun kauppatorilla nököttävälle Toripolliisi-patsaalle ilmestyi punainen keskisormi – näin kaupunki aikoo muistaa Euroviisuissa menestynyttä Blind Channelia

9:02
Blind Channel saapui rokkarin elkein median eteen – yhtye äimistyi saavutuksestaan: "Meillä jäi käteen kansainvälinen levytyssopimus ja italialaisia ryyppykavereita"

Oulun kaupungin tapahtuma- ja markkinointipäällikkö Riina Aikio kertoo MTV Uutisille,  ettei tiedä, kuka punaisen keskisormen on oikein taiteillut. 

Kuusihenkisen rockyhtye Blind Channelin näkyvyys on ollut silmiinpistävää.

Bändi huomioitiin myös heidän kotipaikkakunnalla Oulussa, kun  kaupungin yksi nähtävyyksistä Toripolliisi-veistos merkattiin Blind Channelin tavaramerkin mukaisesti. 

Twitterissä on julkaistu kuvia pronssisesta patsaasta, jonka keskisormi on värjätty punaisella – aivan niin kuin Blind Channelin kuusihenkisellä bändin jäsenillä. 

Oulun kaupungin tapahtuma- ja markkinointipäällikkö Riina Aikio kertoo MTV Uutisille,  ettei tiedä, kuka punaisen keskisormen on oikein taiteillut. 

 Myös puolustusvoimat antoivat tukensa oululaisbändille Twitterissä. Sen Twitter-tilillä julkaistiin lauantaina ennen livelähetystä kuva, jossa sotilaalle on maalattu keskisormi vihreäksi. 

– Naamioväri levitetty. Jatkakaa, twiittauksessa lukee. 

Kuvatunnisteiksi on laitettu muun muassa Eurovision, Fin ja Blind Channel. 

Oulun kaupungin tapahtuma- ja markkinointipäällikkö Aikio kertoo, että kaupunki aikoo muistaa bändiä tavallansa. 

– Oulun kaupunki muistaa loistavaa suoritusta elokuussa, kun Kuusisaaressa järjestetään ilmaistapahtuma Varjo-piknik, joka on tehty yhteistyössä Varjo-festivaalin kanssa. 

Tapahtuma järjestetään sunnuntaina 8. elokuuta Oulun Kuusisaaressa. 

– Siinä on hieno tilaisuus muistaa bändin  saavutusta. Koronarajoitusten vuoksi ei aikaisemmin uskalla lyödä mitään lukkoon. Elokuussa se voi olla jo mahdollista. 

Aikio muistuttaa, että Blind Channelin on tarkoitus esiintyä Oulun Kuusisaaressa järjestettävässä Qstockissa 30. heinäkuuta. Ainakaan vielä tapahtumaa ei olla peruutettu koronarajoitusten vuoksi. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja