Oulun Kärpille jättikiinnitys – Jussi Jokiselle kaksivuotinen sopimus

Jääkiekon SM-liigassa hopealle sijoittunut Oulun Kärpät on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Jussi Jokisen kanssa.

Jokinen liittyi osaomistamaansa seuraan kesken viime kauden pitkän NHL-uransa jälkeen. Hän teki 14 runkosarjan pelissä 20 pistettä ja auttoi Kärpät hopeamitalisteiksi pudotuspelien tehoilla 2+7.

36-vuotiaan Jokisen elämä on ollut viime vuodet epävarmuuden aikaa. Kaudella 2017-18 hän pelasi neljässä eri NHL-joukkueessa ja viime kaudella hän käväisi Sveitsin kakkossarjatasolla Klotenissa ennen paluuta tämän vuoden puolella Kärppiin.

Nyt kuviot ovat pitkästä aikaa selvät jo hyvissä ajoin.

– Kärpät oli minulle ehdoton ykkösvaihtoehto. Nautin jokaisesta päivästä viime kaudella, ja odotan innoissani tulevaa kautta. On hienoa päästä olemaan mukana alusta asti uudessa projektissa, Jokinen sanoo Kärppien nettisivuilla.

Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho on luonnollisesti erittäin tyytyväinen.

– Hienoa, että Jussi päätti nyt lopullisesti palata kotiin ja Kärppiin. Hän on varmasti merkittävä palanen tulevan kauden joukkuetta. On hyvä, että Jusa on nyt alusta asti joukkueen mukana. Sitä kautta hän pääsee sisään joukkueen rytmiin ja pelaamiseen.

Lue myös:

    Uusimmat