Jesse Puljujärvi jatkaa SM-liigassa!

1:30
Jesse Puljujärvi antoi maalintekonäytteen jääkiekon CHL:ssä viime lokakuussa.

Kärpät on tiedottanut solmineensa yksivuotisen sopimuksen Jesse Puljujärven kanssa.

22-vuotias Puljujärvi edusti Kärppiä viime kaudella 56 ottelussa, joissa hän teki tehopisteet 24+29=53. Sarjan pistepörssin neljänneksi sijoittunut Puljujärvi kertoo, että tulevan kauden tavoitteena on kokonaisvaltaisuuden kehittäminen.

– Haluan olla voittava pelaaja joka ilta ja saada itsestäni sen parhaan esiin jokaisessa pelissä, jokaisessa vaihdossa. Oulussa minulla on hyvä ympäristö kehittymiseen ja mahtavia ihmisiä ympärilläni. Täällä on hyvä ottaa niitä seuraavia askelia omaa uraa ajatellen, Puljujärvi kertoi seuran tiedotteessa.

Puljujärvi liittyy Kärppien harjoitusvahvuuteen ensi viikon maanantaina.

– Jessen kannalta viime kausi oli napakymppi. Hän meni sekä pelillisesti että henkisesti eteenpäin ja tänä vuonna hän pyrkii ottamaan taas yhden askeleen lisää pelaajana. Hän on yksi Liigan valovoimaisimmista yksilöistä, joka tulee vetämään yleisöä joka puolella Suomea. Hänen tavoitteensa on NHL:ssä, ja uskon, että tämän kokemuksen kautta hän on taas vähän valmiimpi siihen. Ottajia oli varmasti joka puolella Eurooppaa, joten on upeaa, että Jesse valitsi jäädä Ouluun ja Kärppiin, Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho kommentoi.

– Olemme käyneet Jessen ja hänen agenttinsa kesken hyvin avointa keskustelua siitä, mitä NHL:n puolella voi tapahtua. Jessellähän on oikeus tehdä sopimus NHL:ään, mutta kukaan ei tarkalleen tiedä mikä tilanne Pohjois-Amerikassa on ensi kauden suhteen. Tällä sopimuksella Jesse on Oulun Kärppien täysivaltainen jäsen ja tärkeä palanen tulevan kauden joukkuetta, Aho tarkensi.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja