Mainos

Poliisi takavarikoi kolme käsiasetta samalta porukalta – "harvinainen tehtävä"

Jyväskylän ydinkeskustassa oli illalla klo 22.30 aikaan välikohtaus, jonka yhteydessä 4-5 henkilöltä takavarikoitiin kolme käsiasetta. Poliisi osui alun perin paikalle, koska porukalla oli riitaa keskenään.

Poliisipartio alkoi selvittää riitaa Jyväskylän Kauppiaspihalla, kun se havaitsi yhdellä seurueeseen kuuluvalla henkilöllä kädessä käsiaseen. Mieshenkilö osoitteli aseella eteenpäin ja käveli ympäriinsä.

Poliisi varautui ampuma-aseen käyttöön ja käskytti miestä pudottamaan aseen kädestään. Mieshenkilö ei reagoinut käskytykseen ja hänen kiinniottamisen toimittamiseksi käytettiin etälamautinta. Tämän seurauksena mies otettiin kiinni ja käsiase saatiin poliisin haltuun.

Paikalle saapuneiden useiden poliisipartioiden toimesta muiden paikalta tavattujen henkilöiden hallusta tavattiin kaksi käsiasetta lisää.

– On harvinaista, että saman tapahtuman yhteydessä takavarikoidaan näin monta asetta. Aseiden alkuperää tutkitaan, mutta ne ovat todennäköisesti laittomia, sanoo tutkinnanjohtaja Kimmo Halme.

Lisäksi poliisi otti haltuunsa useita teräaseita. Paikalta otettiin kiinni yhteensä kahdeksan henkilöä, joiden kuulustelut on aloitettu tänä aamuna Jyväskylän poliisiasemalla.

– Vielä on epäselvää, miksi henkilöillä oli noin paljon aseita mukanaan, Halme sanoo.

Kiinniotettujen joukossa on niin naisia kuin miehiä. Kiinniotettujen joukossa ei ollut yhtään Jyväskylässä asuvaa henkilöä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.