Oudot syyt potkuille – pelasti hengen, ruokki nälkäistä

Ole kiitollinen, jos sinulla on vielä työpaikka, sillä näemmä potkut voi tänä päivänä saada melkein mistä tahansa syystä – esimerkiksi tanssivideosta, vaaleista tai hengenpelastamisesta. Huffingtonpost.com esittelee jutussaan outoja syitä potkuille.

Pelasti hengen

Hengenpelastaja Tomas Lopez sai potkut pelastettuaan hukkuvan miehen vedestä. Pelastaakseen miehen hänen piti jättää työalueensa vaille valvontaa, joten Lopezin esimiehet olivat sitä mieltä, että Lopez vaaransi toiminnallaan ihmishenkiä.

Antoi oppilaalle ilmaista ruokaa

Kouluruokalan työntekijä sai potkut annettuaan tarpeessa olleelle lapselle ruokaa. Työntekijä sanoi huomanneensa, että lapsi ei saanut ruokaa ja hän halusi pelastaa lapsen muiden kiusalta. Hän sai myöhemmin työnsä takaisin, kun suuri ihmisjoukko ryhtyi protestoimaan.

Poika sai syöpädiagnoosin

Amerikkalaisen pankin työntekijä uskoo saaneensa potkut, kun pankissa kuultiin hänen poikansa syöpädiagnoosista. Äiti kertoi Huffington Post -lehdelle, että pankissa pelättiin, että työntekijän sairaalavierailut häiritsisivät hänen työpanostaan.

Esti ryöstön

Amerikkalaisen AutoZonen työntekijä sai potkut ajettuaan ryöstäjän ulos kaupasta. Työntekijä käytti omaa asettaan ryöstäjän hätistämiseen, mikä sai liikkeen johdon irtisanomaan työntekijän.

Jakoi kuitin internetissä

Ravintola Applebeen työntekijä laittoi internetiin näytille paikallisen pastorin ravintolakuitin. Pastori ei halunnut jättää tippiä vaan kirjoitti kuittiin seuraavasti: ”Annan Jumalalle 10 prosenttia, miksi sinun pitäisi saada 18 prosenttia?”.

Obama valittiin jatkokaudelle

Toimitusjohtaja Las Vegasista sanoi radiossa antavansa potkut 22 työntekijälle, koska Barack Obama valittiin uudelleen presidentiksi. Hän perusteli potkuja sillä, että ”vaaleilla on seurauksensa” ja hänen täytyy ”selviytyä”.

Näytti keskisormea

Venäläinen lentoemäntä sai potkut, kun hän latasi nettiin kuvan, jossa näytti keskisormea koko lentokoneen matkustamolle. Hän sai kuitenkin lopulta työpaikkansa takaisin.

Ei halunnut flunssarokotetta

Kahdeksan yhdysvaltalaisen sairaalan työntekijää irtisanottiin, kun he kieltäytyivät ottamasta pakollista flunssarokotetta. ”Jumala antoi meille kehon”, sairaalassa hoitajana 22 vuotta työskennellyt Ethel Hoover sanoi. "Hän teki kehoistamme ainutlaatuisia, jotta – jos elämme terveellisesti – mahdollisuutemme taistella tautia vastaan omalla immuunijärjestelmällämme ovat hyvät.”

Tanssi Harlem Shakea

Viisitoista australialaista kaivostyöntekijää sai potkut tanssittuaan Harlem Shake -tanssia töissä maan alla. Kun video tanssista päätyi internetiin, heidän esimiehensä tulivat siihen lopputulokseen, että heidät täytyy irtisanoa turvamääräysten rikkomisen takia.

Lähde: Huffingtonpost.com

Kuva: Colourbox.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja