Järkyttävät viestit julki: Pomo ei antanut armoa työntekijälle, jonka lapsi taisteli hengestään – empatian puute toi potkut

Amerikkalaisnainen järkyttyi pomonsa empatiakyvyn puutteesta.

Asiantuntijan mukaan psykopaatin ominaisuudet auttavat pääsemään huipulle työelämässä. Katso lisää yllä olevalta videolta!

Kun perheessä tapahtuu jotain traagista, vähintä, mitä voi työpaikaltaan pyytää, on empatia ja ymmärrys. Sitä ei osakseen saanut michiganilaisnainen, jonka poika kamppaili hengestään teho-osastolla.

Crystal Reynolds Fisher jakoi Facebookissa kuvakaappaukset keskustelustaan pomonsa Dawnin kanssa. Fisher työskentelee Folk Oilin omistamassa PS Food Martissa, Michiganissa.

"Me emme toimi noin"

Fisher lähetti esimiehelleen viestin, jossa kertoi ilmoittavansa näin 48 tuntia aiemmin, ettei pääsisi töihin, sillä hänen poikansa oli teho-osastolla kiinni elämää ylläpitävissä laitteissa.

Jos päivitys kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Voin ilmoittaa, kun hän voi paremmin, jotta voin palata töihin ilman ongelmia, Fisher totesi pomolle viestissään.

Pomon vastaus järkytti kuitenkin niin Fisheriä kuin kaikkia Fisherin Facebook-päivitystä jakaneitakin.

– Me emme toimi noin, joten hyväksyn irtisanoutumisesi, esimies kuittasi.

– Ok, miten me toimimme, kun lapseni on hengityskoneessa? En koskaan sanonut, että irtisanoudun, joten tulkitsen, että annat minulle potkut, hämmentynyt Fisher ihmetteli.

Dawnin mukaan töihin tulematta jättäminen merkitsisi sitä, että Fisher irtisanoutuisi.

– Ei ole mitään syytä sille, miksi et voisi tehdä töitä, enkä siedä draamaa, pomo tylytti.

"Emme vain tule ja mene miten haluamme"

Fisher ilmoitti Dawnille, ettei nyt kyse ollut mistään silmälääkäriajasta, vaan hänen lapsensa hengestä.

Fisher kertoikin ottavansa yhteyttä ylempiin tahoihin Dawnin käytöksestä. Pomo ei tästä säikähtänyt, vaan jopa antoi Fisherille numeron, johon soittaa.

Fisher tiedusteli Dawnilta myös, kykenisikö tämä itse töihin, jos hänen lapsensa taistelisi hengestään.

– Kyllä, minulla olisi silti laskuja maksettavana ja jotain, mikä pitäisi minut kiireisenä. Emme vain tule ja mene, miten haluamme täällä Folk Oililla, Dawn totesi.

Potkut!

Se oli kuitenkin Dawn, jonka menot työpaikalleen loppuivat, kun hänen työnantajansa sai kuulla kymmeniä tuhansia jakoja keränneestä Facebook-päivityksestä.

Selvitettyään asiaa Folk Oil tiedotti antaneensa potkut Dawnille tilanteen sopimattomasta hoidosta. Yhtiöstä ilmoitettiin myös, että Fisher voi olla pois töistä niin kauan kuin hänen tarvitsee.

Lähteet: CBS, Indy100

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja