Oudoimmat takahuonetoiveet – kuka tähti vaatii ilotytön ja nallekarkkeja?

Tähtien takahuonetoiveet eli raiderit ovat usein yhtä isoja kuin heidän egonsakin. Lue, kuka haluaa maksullista seuraa ja kuka vastapäivään hämmennetyn kahvin.

• Kuuma Beyonce on miesten unelma. Kuumaksi voi kutsua myös hänen takahuonetoivettaan: pukuhuoneen lämpötilan tulee pysyä tarkasti 25,5 asteessa.

Aretha Franklinin toivetta voi kutsua maanläheiseksi: hän ei suostu yöpymään hotellihuoneissa, jotka sijaitsevat viidettä kerrosta korkeammalla. Lavallekin diiva astuu vain saatuaan keikkapalkkiosta 25 000 dollaria etukäteen käteisenä.

Elton John vaatii takahuoneeseensa kukkia, mutta ei mitä tahansa rehuja: krysanteemit, liljat, neilikat ja päivänkakkarat ovat ehdottomasti kiellettyjä. Mysteeriksi jää, mitä ihmettä laulajamaestro tekee 74 pyyhkeellä.

Mariah Careyn suurin huolenaihe on nesteytys. Takahuoneessa pitää olla teetarjoilu kahdeksalle hengelle, maailman kalleimpiin kuuluvaa Cristal-samppanjaa ja käyriä pillejä. Äänivirtuoosin purkan poisheittämiseen täytyy palkata henkilökohtainen assistentti. Kumpikohan vinkuu enemmän, jos jotain menee pieleen – diiva itse vai ne koiran- ja kissanpennut, jotka hän myös vaatii takahuoneen varusteluun?

Jennifer Lopezin lempiväri selviää silmäilemällä hänen takahuonelistaansa: valkoiset pyyhkeet, valkoiset pöytäliinat, valkoiset verhot, valkoiset kynttilät, valkoiset sohvat. Kahvikin pitää hämmentää vastapäivään. Lopputuloksena lienee joko lumisokeus tai hemmetin hyvä feng shui.

• Tässäpä kinkkinen arvoitus: missä olet, kun paikalla on täysi ilmastointi, pullollinen absinttia, kalju ja hampaaton ilotyttö sekä Haribon nallekarkkeja? Oikea vastaus ei ole Suomenlahtea seilaava autolautta vaan Marilyn Mansonin takahuone.

• Kaikilla naisilla on huonoja hiuspäiviä. Cher selvinnee niistä vähemmällä kuin muut, sillä keikoilla hän vaatii aina peruukeillensa oman huoneen. Kun järki (siis hiukset) on päässä, show voi alkaa.

Luciano Pavarotti on listannut vaatimuksiinsa golfkärryn. Tenori haluaa myös siirtyä täysin pimeään makuuhuoneeseen, jossa oopperalaulajan herkkiin hajukarvoihin ei muuten saa kantautua niin minkäänlaisia hajuja – muuta kuin sen omakehun.

• Vaatimattomuus kaunistaa. Sen tietää Barry Manilow, jonka raiderilista on yllättäen lähes tyhjä. Syykin sille tosin löytyy: Manilowin pukuhuoneen saapuu koristelemaan aina hänen oma, vannoutunut faniklubinsa.

• Ettei usko tähtiin täysin menisi, on pakko esitellä vielä Alanis Morissette ja hänen kultainen sädekehänsä – eihän kukaan yksinkertaisesti voi napista, jos kaikki takahuoneessa syömättä jäänyt ruoka lahjoitetaan kodittomien asuntolaan.

Lähteet: www.radioalice.radio.com, www.heraldsun.com.au, www.mirror.co.uk, www.new.uk.music.yahoo.com

Piia Simola/Studio55.fi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja