Ota iso harppaus onnellisuuteen näillä ohjeilla

Onnellisuus on valinta. Luovu suosiolla teoista ja ajattelutavoista, jotka eivät pidemmän päälle tee sinua onnelliseksi.

Elämässäsi on asioita, jotka muistamalla voit elää onnellisempaa elämää. Jos kaikkien seuraavien ohjeiden toteuttaminen tuntuu vaikealta, kokeile ainakin osaa niistä.

Unohda, mitä muut ajattelevat sinusta.

On turha tuhlata energiaa siihen, millaisia ajatuksia muilla on sinusta. Koskaan ei voi miellyttää kaikkia, eikä sinun kannata miettiä, mitä muut ajattelevat sinusta.

Lopeta kaikkien miellyttäminen.

Ole oma itsesi ja keräät luonnollisesti luoksesi ihmisiä, jotka pitävät sinusta juuri sellaisena kuin olet.

Älä sorru juoruiluun.

Toisista ihmisistä juoruileminen on turhaa ja juoruihin uskominen on yhtä naivia kuin kaikkien panosten laittaminen hevoseen, jota et edes näe. Luultavasti juoruiluun taipuvaiset ihmiset juoruilevat tilaisuuden tullen myös toisistaan.

Lopeta murehtiminen.

Opettele päästämään irti asioista, joihin et voi vaikuttaa. Murehtiminen on ajan ja energian tuhlausta eivätkä asiat yleensä murehtimalla muutu. Luota, että elämä kantaa.

Unohda epävarmuus.

Kun otamme itsemme liian vakavasti, luulemme kaikkien muidenkin tekevän niin. Jokainen ihminen on kuitenkin oma ainutlaatuinen kokonaisuus ja sellaisenaan arvokas.

Älä ota kaikkea henkilökohtaisesti.

Jokainen ihminen on enimmäkseen kiinnostunut vain omasta elämästään, joten muilla ei ole aikaa miettiä sinun omaasi. Maailma ei pyöri ympärilläsi ja useimpien ihmisten teoilla ei ole mitään tekemistä sinun kanssasi.

Älä elä menneessä.

Jokaista meistä on joskus loukattu ja vanhempamme ovat voineet tehdä kanssamme virheitä. Jokainen kokemus, myös negatiivinen, on kuitenkin opettanut meitä ja tehnyt meistä vahvemman.

Sijoita merkityksellisiin asioihin.

Älä osta itsellesi turhia tavaroita ja täytä kotiasi tarpeettomilla esineillä. Hanki harkiten ja jätä tilaa omaan kotiisi.

Luovu vihasta.

Mene eteenpäin ja lopeta ikävien asioiden hautominen. Viisaan sanonnan mukaan viha polttaa reiän käteen, jos siitä pitää liian tiukasti kiinni.

Päästä irti kontrollista.

Kontrolli on vain illuusiota. Opettele hyväksymään uudet asiat ja muutokset, sillä muuten vanhenet nopeasti oman joustamattomuutesi vuoksi.

Lähde: TheHuffington Post

Kuva: Shutterstock

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja