Mainos

Ostokset paljastavat: Seksihalut ovat huipussaan tiettyinä päivinä – arvaatko milloin?

Seksi lauantaisen saunaillan päätteeksi ei olekaan ehkä urbaani legenda. Haluja tosin riittänee myös sunnuntaille.

Onko seksielämässäsi nähtävissä tietty kaava? Onko jonain tiettynä päivänä luontevampaa hypätä vällyjen väliin kuin jonain toisena?

Ruokaostoksia kotiin toimittavan Instacartin tekemästä, amerikkalaisten ostoksiin perustuvasta tutkimuksesta, voi päätellä tiettyjä asioita. Kuten, että maanantai on yksi viikon vähiten seksikkäisimmistä päivistä. Se tosin tuskin tulee kenellekään yllätyksenä!

Tutkimuksessa tarkasteltiin yli 200 000 Instacartin käyttäjän yli kolmea miljoonaa ruokatilausta.

Instacartin tutkimuksen mukaan maanantai on yksi vähiten seksikkäimmistä päivistä, mutta itse asiassa keskiviikkoisin ostetaan vähiten niin kondomeja kuin muitakin asioita. Tutkimuksen mukaan näyttäisikin siltä, että seksihalut lisääntyvät mitä enemmän mennään kohti viikonloppua.  Perjantaina kondomit alkavat taas käydä kaupaksi ja lauantaina ja sunnuntaina kondomiostokset ovatkin huipussaan. 

Tulokset riippuvat siitä, miten niitä tulkitsee. Määrällisesti kondomeja ostetaan eniten sunnuntaina, vähiten keskiviikkona. Jos taas vertaa kondomien määrää muihin ostoksiin, vähiten seksikkäin päivä on maanantai, kuumin päivä puolestaan lauantai.

Tutkimus ei tosin kerro siitä, päätyvätkö kondomit lopulta käyttöön, mutta toiveita käytölle tuntuu ainakin olevan.

Vuonna 2014 The Journal of Sexual Medicine -julkaisussa esitellyn tutkimuksen mukaan varatut naiset puuhailivat sängyssä eniten viikonloppuisin, mutta sinkkunaisille seksi maistui maanantain ja torstain välillä.

Video: Kondomia voi käyttää myös näin.

Lähteet: Mirror, Índependent

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.