Ostitko Minna Parikan kengät ulkomailta? Tästä tunnistat aidot!

Minna Parikan suunnittelemat kengät ovat suuressa suosiossa meillä ja maailmalla. Kuitenkin uutinen siitä, että Kiinassa on kopioitu häikäilemättömästi kyseistä tuotemerkkiä, herätti ulkomailta Parikan kengät juuri ostaneessa kuluttajassa huolen. Onko kyseessä aidot Parikat, ja mistä kopiot oikein tunnistaa?

Jokainen kenkiä rakastava suomalainen tunnistaa huippusuunnittelija Minna Parikan kengät heti, jos sellaiset kävelevät vastaan. Lifestyle-toimittajamme ostikin innoissaan tämän vuoden puolella Thaimaan Bangkokista Parikan mustat Jacqueline-korkokengät järisyttävin alehinnoin aiheuttaen kanssasisarissaan suurta kateutta.

Mutta kun uutisoitiin, että suomalaisen kenkäsuunnittelijan tuotemerkki varastettiin puolitoista vuotta sitten Kiinassa, iski huoli. Olivatko nämäkin pilkkahinnoin ostetut korkokengät sitten väärennökset?

Kysyimme Minna Parikalta itseltään.

– Voin 100% varmuudella sanoa, että tuote on meidän, Parikka varmistaa meille sähköpostitse.

– Kopion tunnistaa laadusta ja materiaaleista. Yleensä kopiot ovat muovisia, ja ne valmistetaan Kiinassa.

Parikka kertoo, että kaikki tuotteet valmistetaan Espanjassa, poislukien tennarit, jotka tulevat Portugalista. Materiaalina käytetään aitoa nahkaa.

– Meillä on jälleenmyyjiä 25 eri maassa, joten on hyvin mahdollista törmätä kenkiimme suurkaupunkien konseptiliikkeissä, Parikka summaa.

Jos bongaat Parikat ulkomailla ollessasi, kiinnitä huomiota myös siihen, myykö kyseinen liike muitakin merkkituotteita.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja