Osoita rakkautesi suklaisella lahjalla – poimi asiantuntijan vinkit

Ystävänpäivä on monelle muistutus siitä, kuinka tärkeitä ystävät – ja se oma rakas – ovat arjessa. Pienin lahjoin moni muistaa ystäviään kerran vuodessa ja moni päätyy paketoimaan herkkuja, mutta millaista suklaata lahjaksi kannattaa antaa?

MTV Lifestyle otti selvää, millaista suklaata asiantuntija suosittelee annettavaksi lahjaksi ystävänpäivänä. Pähkinäsuklaat ovat tunnetusti kestosuosikkeja ja erityisen sopivia myös lahjoiksi, mutta viime aikoina suureen suosioon noussut tumma suklaa on niin ikään sopiva tapa muistaa ystävää – niin ystävänpäivänä kuin muulloinkin.

– Minä itse ostaisin ehkä tummaa suklaata jo sen monikäyttöisyyden takia. Jos haluaa vaikka leipoa tai käyttää suklaata jollain muulla tavalla kuin syömällä sellaisenaan, niin tummaa suklaata voi käyttää juuri monella tavalla, toteaa Fazerin suklaalähettiläs Liisa Eerola.

Suklaa on yksi perinteisimmistä ystävänpäivälahjoista ja Eerola muistuttaa, että suklaa on myös sellainen lahja, josta pääsee tavallisesti tarpeen tullen jokseenkin helposti eroon.

– Yleensä ihmiset pitävät suklaasta ja jos ei itse pidä suklaasta, niin sen voi antaa myös jollekin muulle. Siinä mielessä suklaa on myös ekologinen lahja, sillä se ei jää nurkkiin, Eerola muistuttaa.

Lue myös:

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat