Mainos

Orava vieraili perheen luona säännöllisesti kahdeksan vuoden ajan – järjesti lopulta suloisen yllätyksen

Tämän oravan tarina on todiste siitä, että myös luonnoneläimet voivat kiintyä ihmisiin lemmikkien tavoin. 

Uskomaton tarina sai alkunsa vuonna 2009, jolloin Brantly Harrison ja hänen perheensä pelastivat neliviikkoisen oravanpoikasen, joka oli joutunut pöllön hyökkäyksen kohteeksi. Perhe vei loukkaantuneen ja heikossa kunnossa olevan oravan kotiinsa, ja piti siitä huolta niin kauan, kunnes oravanpoikanen oli vahvistunut tarpeeksi.

Päästettyään vahvistuneen poikasen luontoon, perhe luuli, että he eivät tulisi näkemään oravaa enää koskaan. Mutta heidän epäilyksensä osoittautui enemmän kuin vääräksi.

Perhettä odotti pesässä kolminkertainen yllätys

Bellaksi nimetty orava on vieraillut säännöllisesti sen hengen pelastaneen perheen luona vapautushetkestä lähtien – eli peräti kahdeksan vuoden ajan.

– Bella istuu ulko-ovella odottamassa, että joku huomaisi sen tulleen vierailulle, Harrison kertoo oravan tavoista.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Eräänä päivänä orava saapui perheen ulko-ovelle loukkaantuneen jalan kera – se tiesi selvästi, mistä etsiä apua. Perhe ei voinut tehdä muuta kuin ottaa Bellan taas hoiviinsa ja hoitaa sitä niin kauan, kunnes sen jalka olisi taas kunnossa.

Asiat eivät menneet kuitenkaan niin kuin perhe oli etukäteen ajatellut. Eräänä päivänä perheen ollessa valmiina vapauttamaan oravan luontoon, heitä odotti todellinen yllätys. Bella oli synnyttänyt sille rakennettuun pesään kolme pientä oravanpoikasta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Orava oli selvästi halunnut synnyttää poikaset paikkaan, jossa se uskoi niiden olevan turvassa. Tämä tarina osoittaa, että ihmisten ja luonnoneläinten välille voi muodostua aintulaatuinen side, joka kestää vuodesta toiseen.  

Lähde: Happiest

***

0:59

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.