Mainos

Oppositiossa sekä hallitusta että oppositiota vastaan: Eduskuntaan palaava Paavo Väyrynen ei tue hallitusta sote-äänestyksessä

11:47

Paavo Väyrynen palaa jälleen kotimaan politiikkaan. Tämänpäiväisessä tiedotustilaisuudessa Väyrynen kertoi eduskuntaan palaamisestaan. 

Tilaisuudessa Väyrynen sanoi uskovansa, että kansalaispuolueella on mahdollisuus saada vähintään yksi paikka jokaisesta Manner-Suomen vaalipiiristä eli kaikkiaan 15–20 kansanedustajaa. Lisäksi hänen mukaansa puolueella on mahdollisuus kahteen paikkaan Euroopan parlamentissa.

Väyrynen kertoi äänestävänsä todennäköisesti sote-uudistusta vastaan. 

– Näen sen hyvin monella tavalla vahingollisena uudistuksena. Maakuntauudistusta voisin ehkä kannattaa, vaikka pidänkin sitä mallia huonona.

Väyrynen aikoo suhtautua hallituksen esityksiin tapauskohtaisesti, mutta yleisellä tasolla hän aikoo olla oppositiossa hallitusta ja muuta oppositiota vastaan.

Väyrynen valittiin eduskuntaan vuoden 2015 vaaleissa, mutta hän päätti jäädä europarlamenttiin, jonne hänet valittiin vuonna 2014. Väyrysen tilalla kansanedustajana on toiminut eiliseen asti Mikko Kärnä.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.