Mainos

Oppilaan tyylikäs jekku sai hurjan suosion: "En ole varma, miksi, mutta se on hulvatonta"

Teinipoikaa kutsutaan jopa kansallissankariksi hupaisan pilansa vuoksi.

Amerikkalaisteini Brian Milan, 16, sai huvittavan idean tehdä täysin satunnaisen ja ovelan jekun muiden oppilaiden silmien edessä. Milan päätti nimittäin pukeutua joka päivä niin, että hänen paitansa ja juomapullonsa väri sointuisi aina täydellisesti keskenään.

Milan kertoi Buzzfeed-sivustolle, että kyyseessä oli vain vitsi  – hänen itsensä kanssa.

Lopulta pojan oma sisäpiirivitsi huomattiin. Muut oppilaat ja jopa opettajat alkoivat nimittäin kiinnittää asiaan huomiota. Eräs Milanin luokkatoveri, Chloe Alwes, alkoi ottaa tästä salaa kuvia päivittäin.

Alwes kertoi Buzzfeedille, että hän oli alkanut kiinnittää asiaan huomiota ja kuukausia aiemmin, mutta ajatteli tuolloin kyseessä olevan vain sattuman.

Lopulta jatkuvat havainnot johtivat siihen, että Alwes ja hänen ystävänsä kysyivät Milanilta suoraan, tekikö hän tyylivalinnan tietoisesti.

 – Ystäväni ja minä kysyimme, ja hän sanoi tekevänsä sen tarkoituksella. En ole varma, miksi, mutta se on hulvatonta, Alwes kertoo.

Jos twiitti kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lopulta Alwes julkaisi kuvia havainnoistaan Twitterissä, jossa hänen twiittinsä sai hurjan suosion. Hänen kuviaan Milanista on uudelleentwiitattu jo yli 126 00 kertaa. Lisäksi kuvat on jaettu suurella suosiolla myös Redditissä ja Instagramissa.

Somekansa ihastui teinin tempaukseen, ja twiiteissä Milania on kutsuttu "kansallissankariksi", "legendaksi" ja "aikamme mahtavimmaksi".

Lähde: Buzzfeed, Twitter

***

0:42

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.