Nahkahousut yllättivät kiusallisella tavalla – Julia varoittaa muita hittivideolla: Näissä ei kannata kyykistyä!

Julia osti nahkahousut, jotka kykenevät "piereskelemään". Naisen varoitusvideo kuitenkin vain innosti kansalaisia.

Julia Leonard osti uudet housut, joiden huonon puolen havaitsi vasta ollessaan menossa syömään perheensä kanssa. 19-vuotias newyorkilaisnainen päättikin julkaista videon, jolla varoittaa seuraajiaan housujen vaarasta, kertoo Buzzfeed.

Kyykistyi poimimaan puhelinta – housut "pieraisivat"

Videolla Julia kertoi olleensa ulkona perheensä kanssa. Hänen siskonsa oli pudottanut puhelimensa.

Julia teki housuista videon. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Joten kyykistyn poimimaan sitä, ja tämä tapahtuu, Julia kuvailee videollaan.

Videolla hän kyykistyy nopeasti, jolloin nahkaiset housut päästävät pieremistä muistuttavan äänen.

– Siskoni katsoi minua ja ajattelin: "En se ollut minä, mitä hittoa juuri tapahtui?". Siskoni sanoi "olet ällöttävä", Julia muistelee.

"Perheeni nauroi hysteerisesti"

Totuus tilanteesta paljastui Julialle vasta kotona, kun hän tajusi, että pieruäänen muodostivat hänen housunsa. Perhe piti tapausta huvittavana.

– Perheeni nauroi hysteerisesti. He panivat minut tekemään sen uudelleen ja uudelleen ja siitä tuli show, Julia myöntää.

Julkaisi videon, joka saikin runsaasti kiitosta huvittavuudestaan

Julia julkaisi TikTok-videon, jolla varoitteli muita ääniefektistä ja huomautti, että housut yllään ei kannatakaan kyykistyä vauhdikkaasti. Videonsa Julia julkaisi saatetekstillä "pelastakaa itsenne, sillä minä en kyennyt pelastamaan itseäni".

Julia on saanut huvittavasta pieruvideostaan paljon kiitoksia: sen on nähnyt jo yli kolme miljoonaa katsojaa, joista moni on kiitellyt, että hupsu housuefekti on parantanut päivää.

Julia kyykkää fanien toiveesta nopeasti. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Näin tytöiltä kommentteja, joissa luki "minulla oli nii huono päivä, itkin juuri aiemmin, ja sitten näin tämän videon ja se sai minut todella nauramaan, joten kiitän sinua". Minut tekee onnelliseksi, että yksi noin pieni asia voi muuttaa jonkun päivän paremmaksi.

Housuja myyvä Zara ei toistaiseksi ole kommentoinut asiaa.

Fanit ihastuivatkin piereviin housuihin, moni aikoo jopa ostoksille

Yllättäen pieruhousuista tulikin TikTok-kansan suosikki. Julialle alkoi sadella pyyntöjä, joissa häntä pyydettiin esimerkiksi meikkaamaan ja kyykistymään.

Juliasta on hauskaa, että hänen housunsa huvittavat kansaa; neito on saanut myös kysymyksiä siitä, mistä housuja voi ostaa. Toisin kuin Julia siis luuli, ostajia pieruefekti ei ole karkottanut.

– On hauskaa, miten jostakin näin pienestä voi tulla yhtäkkiä näin iso asia. Ajattelin, että ihmiset sanoisivat "en osta noita", mutta vaikutus onkin täysin päinvastainen. Mietin, että mitä hittoa? Julia ihmettelee.

"Pliis, voitko tehdä meikkirutiinisi..." Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat