Näyttelijä Florence Pughia heitettiin esineellä kasvoihin elokuvan fanitapahtumassa

Näyttelijä Florence Pugh säikähti pahemman kerran, kun sai fanin heittämän esineen kasvoihinsa. 

Näyttelijä Florence Pugh, 27, sai sunnuntaina 3. joulukuuta kasvoihinsa fanin heittämän esineen, kun osallistui tulevan Dune: Part Two -fantasiaelokuvansa fanitapaamiseen São Paulossa, Brasiliassa.

Pugh poseerasi tapahtumahetkellä medialle kollegoidensa Timothée Chalametin, Zendayan ja Austin Butlerin kanssa yleisön edessä. 

Heitosta selvittyään Pugh kumartui ja nosti kasvoihinsa osuneen ja maahan lentäneen esineen. 

Voit katsoa tilanteen alta olevalta videolta, joka on jaettu X:ssä. Videon voit katsoa klikkaamalla nuolta. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Viime aikojen trendi on valitettavasti ollut se, että esiintyjiä heitellään lavalle mitä erinäisimmillä esineillä. Yksi mieleenpainuvimmista tapauksista tapahtui kesäkuussa, kun artisti Bebe Rexha sai osuman puhelimesta kasvoihin hänen esiintyessään New Yorkissa. Tähti sai mustan silmän ja tikkejä silmäkulmaansa.  

Niin ikään artisti Harry Styles sai lentävän esineen kasvoihinsa esiintyessään Wienissä heinäkuussa. 

Viime kuussa Taylor Swift ilmoitti konserttinsa puolivälissä, että fanien täytyy lopettaa lahjojen heittäminen lavalle, koska hän pelkäsi, että hänen taustatanssijansa voisivat liukastua ja loukkaantua. 

R&B-laulaja Ari Lennoxia heitettiin pullolla, kun hän esiintyi marraskuussa Inglewoodissa, Los Angelesissa. Pullo ei onneksi osunut häneen, mutta hän oli silti järkyttynyt ja keskeytti esityksensä. 

Dune: Part Two -elokuva on jatkoa vuoden 2021 Dune-elokuvalle. Molemmat on muokattu Frank Herbertin kuuluisista scifi-romaaneista.

Elokuvan jatko-osa piti alun perin julkaista marraskuussa, mutta se siirrettiin vuoden 2024 alkuun näyttelijöiden ja käsikirjoittajien lakon vuoksi, jotka sulkivat Hollywoodin useiksi kuukausiksi tänä vuonna.

Pughin on voinut nähdä myös suositussa Oppenheimer-elokuvassa.

Lue myös:

    Uusimmat