Opiskelijakämppikset Jussi ja Joona jemmaavat jääkaapissaan ällöttäviä yllätyksiä – Kari Aihiselta viiltävä kuittaus etovalle näylle

Opiskelijanuorten jääkaapin sisältö huvittaa Kape Aihista 1:42
Opiskelijanuorten jääkaapin sisältö huvittaa Kape Aihista.

Kari Aihinen tapaa Kaappaus keittiössä -ohjelmassa Kittilässä asuvat laskettelijanuoret, joiden ruokailutottumukset huvittavat huippukokkia.

Kaappaus keittiössä -ohjelmassa huippukokki Kari Aihinen tapaa Kittilässä asuvat nuoret Joonan ja Jussin, joiden ruuanlaitto on varsin yksipuolista sekä vähäistä. Laskettelevat nuoret valittelevat, ettei ruokailu ole heidän arjessaan prioriteetti, vaikka ovatkin käytännössä päivittäin rinteessä ja tarvitsevat laskemiseen energiaa. 

Saavuttuaan nuorten opiskelijakämppään Aihinen tutkii ensitöikseen Joonan ja Jussin jääkaapin. Tämän avattuaan Aihinen tiedustelee, onko nuorilla kenties jonkinlainen vastuunjako jääkaapin suhteen ja siivotaanko sitä koskaan. 

– Kyllä mun äiti on ehkä joskus syksyllä siivonnut sen, Jussi miettii. 

Aihinen jatkaa jääkaapin tutkimista hämmentyneenä ja kyselee kämppiksiltä, onko heillä jääkaapin sisällön suhteen jonkinlainen systeemi. 

– Mulla taitaa kaikki mun jutut olla siellä ylähyllyllä, Jussi vastaa. 

– Täällä on nimenomaan "sun jutut", Aihinen naureskelee. 

Tutkimuksen edetessä Aihinen tekee jääkaapista monenmoisia löytöjä ja kolmikko pääsee selvittelemään, mikä ällöttävä yllätys on kenenkin jäljiltä. 

– Ehkä semmoinen viiltävä analyysi tuosta teidän jääkaapista, niin se on höpö höpö, siellä ei ole oikein mitään järkevää, Aihinen kuittaa. 

Mitä Kari Aihinen löysi opiskelijoiden jääkaapista? Sen näet yllä olevalta videolta!

Kaappaus keittiössä torstaina klo 20 MTV3 ja mtv-palvelussa

Seuraavan viikon jakso julkaistaan ennakkoon mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat