Opiskelija tilasi paidan verkkokaupasta – kohtasi ylitsepääsemättömän ongelman

Lähes jokainen meistä on joskus tilannut verkkokaupasta liian pienen vaatteen. Mutta oletko koskaan tullut tilanneeksi vaatetta, jota et yksinkertaisesti saa edes päällesi?

Kun 21-vuotias Olivia Skuce tilasi pitkähihaisen napapaidan verkkokaupasta, hänelle ei tullut mieleenkään, etteikö paita voisi sopia hänen päälleen.

Tällä kertaa kyse ei kuitenkaan ollut mistään tavallisesta kokoon liittyvästä vaateongelmasta. Tässä tapauksessa nainen ei saanut paitaa edes päälleen sen aivan liian pienen kaula-aukon vuoksi.

Verkkokauppa reagoi naisen ongelmaan

Nainen kertoo tilanneensa vaatteita kyseisestä verkkokaupasta monta kertaa aiemmin, mutta tämä oli ensimmäinen kerta, kun vaate ei kirjaimellisesti mennyt hänen päälleen. Paita oli ollut todella edullinen, mutta näin jälkeenpäin mietittynä nainen toteaa, että olisi ehkä sittenkin ollut parempi panostaa kalliimpaan malliin. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Kun menin sovittamaan paitaa, en ollut varma, oliko koko väärä vai oliko minulla vain niin massiivinen pää, Skuce toteaa.

Skuce julkaisi kuvan huvittavasta ongelmastaan Twitterissä, jossa lukuisat käyttäjät ovat kertoneet kamppailleensa samankaltaisten ongelmien kanssa.

Twiitti kannatti, sillä sen näki myös kyseistä paitaa kaupitellut verkkokauppa, joka tarjosi naiselle hyvitystä tästä epäonnistuneesta tilauksesta. Valitettavasti tarina ei kerro, aikooko kauppa poistaa vai pitää tuotteen jatkossakin valikoimissaan. 

Lähde: Metro

***


Lue myös:

    Uusimmat