Opettajan ihana teko – kutsui erityisluokkansa oppilaat häihinsä

Häihin kutsutut erityisoppilaat olivat silminnähden innoissaan päästessään osallistumaan opettajansa tärkeään päivään. 

Morsiamilla on usein vahva näkemys siitä, mitä asioita he häihinsä haluavat. Niin oli myös opettaja Kinsey Frenchillä, joka jo suunnitteluvaiheessa tiesi, ettei voisi viettää suurta päiväänsä ilman muutamaa erityisen tärkeää henkilöä. Hänen luokkaansa.

Lapset olivat innoissaan ruoasta ja tanssista 

Erityisopettajana työskentelevän Frenchin kaikki kuusi oppilasta ovat Down-lapsia, jotka ovat työlleen omistautuneelle opettajalle kaikki kaikessa. Sen lisäksi, että morsian kutsui lapset häihinsä, hän halusi heidän toimivan myös hänen kukkaistyttöinään ja sormuksen kantajina.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nainen kertoo lasten osallistumisen merkitsevän todella paljon hänelle ja hänen miehelleen Joshille

– He ovat minulle kuin perhe. He ovat olleet minun ensimmäinen ja ainoa luokkani, joten tiesin, ettei tärkeää päivääni voisi olla ilman heitä, French kertoo.

Morsiamen mukaan lapset olivat todella innoissaan juhlista, etenkin ruoasta ja tanssimisesta. Oppilaat valloittivat pian tanssilattian ja esittelivät tanssiliikkeitään ihastuneelle yleisölle. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

French toivoo, että juhlista jää heille muistoja, joita he kantavat mukanaan vielä pitkään.

Hääjuhlien teema ja ohjelma kuvastavat usein hääparin mieltymyksiä ja harrastuksia. Katso vidolta, miltä suomalaisissa extremehäissä oikein näyttää. 


Lähteet: WLKY, Glamour 

Lue myös:

    Uusimmat