Opettaja Liz teki korona-ajan kotiopetuksesta laulun, johon voi todellakin samaistua: "Kiitos tästä yllättävästä, mutta täysin totuudenmukaisesta tulkinnasta"

Tuttua uhmaikäisen vanhemmalle: 21 syytä, joiden vuoksi lapsesi raivosi yhden päivän aikana! 1:17
Hän halusi aamupalaksi paahtoleipää, mutta ei sitä paahtoleipää, jota annoit? Tuttua jokaisen uhmaikäisen vanhemmalle: 21 syytä, joiden vuoksi lapsesi raivosi yhden päivän aikana! 

Liz teki etäopiskelusta laulun, joka sisältää muun muassa jäätävää kirkumista.

Kun amerikkalainen musiikinopettaja Liz Smith joutui sopeutumaan etäopettamiseen, hän päätti ilmaista tunteensa musiikin kautta. TikTok-videossaan teksasilaisnainen kertoi tehneensä kappaleen koronatilanteen ja nettiopetuksen inspiroimana. Videolla hän soittaa sen, kertoo WVLT.

Moni vanhempi osasi samaistua Lizin uutuusbiisiin: se nimittäin sisältää 11 sekuntia rauhallista ukulelensoitantaa ja kaksi sekuntia järkyttävää kirkumista.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Tulkintaa kehutaan "täysin totuudenmukaiseksi"

Naisen video lähti leviämään kulovalkean tavoin, kun sitä jaettiin sosiaalisessa mediassa. Moni vanhempi ja opettaja on löytänyt videosta samaistumispintaa.

– Kiitos tästä ihanasta ja yllättävästä, mutta täysin totuudenmukaisesta tulkinnasta siitä, mitä moni mistä kokee nyt, nimimerkki nanonow kiittelee TikTokissa.

– Olen korkeakoulun professori ja voin todellakin samaistua. Olen katsonut tätä tusinan kertaa ja se saa minut edelleen purskahtamaan nauruun, pyöriskelen naurusta. Kiitos, nimimerkki nowayamadeus kiittelee YouTubessa

– Voi luoja, minulla oli rankka päivä, kun yritin panna pystyyn etätunteja. Sitten näin tämän ihanuuden. Nauroin niin, niin, niin kovaa. Kiitos paljon, Richard Hortness kehuu.

"Alkuperäinen suunnitelma oli kirjoittaa laulu, jossa on sanat"

Liz aloitti TikTok-videoiden tekemisen maaliskuussa 2020. Sitten koronavirus iski täydellä voimallaan, ja Lizin laulusta tuli supersuosittu. Huutolaulusta tuli niin suuri ilmiö, että hän muutti jopa YouTube-sivunsa kuvauksen muotoon "kyllä, olen se kirkuva opettaja TikTokista". 

– Tämän kyseisen TikTok-videon aikaan muistan olleeni turhautunut siihen, miten etäopetus oli sujunut, ja alkuperäinen suunnitelma oli kirjoittaa laulu, jossa on sanat, mutta oikeasti ulos tuli vain huutoa, Liz kuvaili WVLT:lle.

Opettajat kiitelleet

Liz kertoi myös  saaneensa paljon yhteydenottoja muilta opettajilta.

– He ovat rakastaneet sitä, kaikki opettajat, joille olen jutellut tai jotka ovat kommentoineen julkaisua ovat sanoneet kiitos, tähän todellakin voi samaistua, olet sanoittanut sen, miltä nettiopetus minustakin tuntuu, Liz sanoo.

– Olen iloinen, että pystyin ilmaisemaan, miltä heistäkin tuntuu.

Lue myös:

    Uusimmat