Onni, 24, astelee Love Island Suomi -villaan jännittynein fiiliksin: "Kaikkea pitää kokeilla ainakin kerran"

Kassakaappeja, hissi, erikoisia tavaroita – Love Island -tuottaja paljastaa rakkauden villan salaisuudet 7:02
Kassakaappeja, hissi, erikoisia tavaroita – Love Island -tuottaja paljastaa rakkauden villan salaisuudet!

Love Island Suomi -kausi saa uuden asukkaan, kun Onni, 24, astelee taloon.

Oulun kasvatti Onni, 24, rakastaa jalkapalloa ja onkin pelannut sitä ihan pienestä saakka. Sitä kautta hän on saanut paljon hyviä ihmis- ja ystävyyssuhteita. Ammattilaisuudesta mies ei kuitenkaan haaveile. 

– Ne ajatukset on pedattu jo teini-iässä. Nyt on tärkeää, että ystävät ovat harrastuksen parissa lähellä, Onni kertoi MTV Uutisille. 

Onni astelee Love Island Suomi-taloon uutena sinkkuna 6. heinäkuuta. Hän on opiskellut viimeiset neljä vuotta tieto- ja viestintätekniikkaa. Heinäkuun lopussa odottaa työpaikka Helsingissä. 

Persoonana mies on sanojensa mukaan rento ja sosiaalinen. Hän on avoin tyyppi, joka tykkää siitä, että ympärillä on ihmisiä ja heillä on hyvä olla.

Sinkkuna jo kuusi vuotta ollut Onni on seurustellut viimeksi 19-vuotiaana ja sitä ennen 16-vuotiaana. Viime vuosina on ollut vain muutaman kuukauden mittaisia tapailuja. 

– Minut hurmaa kiltti, huumorintajuinen ja muut huomioon ottava ihminen. Sellainen, joka elää elämäänsä pilke silmäkulmassa, eikä anna pienten asioiden tulla tielle. Hurmaan vastapuolen olemalla oma itseni, Onni kertoi. 

”Salamyhkäisesti tein hakemuksen”

Onni uskaltautui hakemaan ohjelmaan, koska hänen kaverinsa ovat heittäneet jo pitkään vitsiä siitä, että häntä olisi hauska katsoa tämäntyyppisessä ohjelmassa. 

– Nyt ei ole kesällä hirveästi mitään tapahtumaa, joten haluan hakea uuden kokemuksen. Kaikkea pitää kokeilla ainakin kerran. Salamyhkäisesti tein itse hakemuksen, eiköhän kaverit hieman ylläty, Onni myhäili. 

Julkisuus ja taloon uutena sinkkuna meneminen hieman jännittävät Onnia, mutta hän ei usko olevansa niin mielenkiintoinen tyyppi, että julkisuus ryöpsähtäisi päälle yhtäkkiä. 

– On se varmaan hauskaa, jos joku tunnistaa kadulla. Uskon, että olen sen verran hyvä tyyppi, että porukka villassa tykkää minusta. Tuon hyvää fiilistä. Odotuksia ei muuten ihan kauheasti ole. Tulee varmasti olemaan hyvä kokemus ja tulen tutustumaan ihmisiin, joihin en välttämättä tutustuisi muuten, Onni jäi pohtimaan. 

Katso esimakua jaksosta videolta: 

First look 6.7.2023 1:03
Katso seuraavan jakson first look -video

Love Island Suomi MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat