Onnettomuuksien ketju: Auto ajoi ulos nelostiellä Orimattilassa – toinen auto hidasti onnettomuuspaikan ohittaessaan vauhtia, jolloin sen perään ajettiin

Orimattilassa Luhtikylän liittymän kohdalla sattui tänään kaksi perättäistä tieliikenneonnettomuutta, kertoo Päijät-Hämeen pelastuslaitos.

Tilanne alkoi, kun Nelostiellä kulkenut auto ajoi ulos tieltä, törmäsi kaiteeseen ja lensi pientareelle.

– Auto oli mennyt pohjoista kohti ja oli ajanut ulos noin 900 metriä ennen Luhtikylän liittymää. Auto oli törmännyt kaiteeseen ja siitä mennyt pientareen puolelle ja pyörinyt muutaman kerran varmaankin ympäri, kertoi Päijät-Hämeen pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Harri Kittelä STT:lle illalla puoli seitsemän aikaan.

Samassa yhteydessä onnettomuuspaikan ohi ajaneen ja vauhtia hidastaneen auton perään törmäsi toinen henkilöauto, kertoi Hämeen poliisi tiedotteessa.

Päivystävän palomestarin mukaan ulosajaneessa autossa oli neljä henkilöä. Kahdessa muussa onnettomuudessa olleessa autossa oli kummassakin yksi henkilö.

Onnettomuuksista tuli hälytys pelastuslaitokselle puoli viiden aikaan iltapäivällä.

Tie jälleen auki liikenteelle

Poliisin tilannekeskuksen mukaan neljä ihmistä loukkaantui onnettomuudessa. Poliisilla ei ollut illalla kuitenkaan tietoa loukkaantuneiden vammojen vakavuudesta. Loukkaantuneet vietiin sairaalahoitoon.

Onnettomuudessa loukkaantuivat tilannekeskuksen mukaan ulosajaneen auton kuljettaja ja matkustajat. Myös kahden muun onnettomuusajoneuvon kuljettajat käytettiin poliisin tiedotteen mukaan sairaalassa.

Tie avautui liikenteelle illalla seitsemän aikoihin. Tie oli pahimmillaan täysin poikki pohjoisen suuntaan ja liikenne ohjattiin Levannon liittymästä Vanhalle Lahdentielle. Ennen tien avautumista kokonaan liikenne kulki pohjoiseen jonkin aikaa hitaasti toista ajokaistaa pitkin. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja