Onnellista loppua ei tullutkaan – tuhansien seuraama lapsettomuusbloggaaja kuoli hätäsektion aikana

0:40

Espanjalainen Vanessa, 30, tuli raskaaksi pitkän yrittämisen jälkeen. Nainen uskoi unelmiensa elämän olevan alkamaisillaan, mutta valitettavasti kohtalolla oli muita suunnitelmia.

Suosittua blogia keinohedelmöityksen vaatimuksista pitänyt bloggaaja menehtyi juuri, kun hänen suurin unelmansa oli toteutumaisillaan. Espanjalainen Vanessa Fernandez Arango, 30, menehtyi hätäsektion aikana

Uskoi kärsimyksen olevan lopuillaan

Vanessa oli jakanut tuhansille seuraajilleen kertomuksia hedelmöityshoidoistaan ja siitä, mitä ne vaativat. Hänen Instagram-tilillään on yli kymmenen tuhatta seuraajaa.

– Tämä on lopun alku. Alku sille, että alamme tuntea elämän, ja kärsimys päättyy, Vanessa kirjoitti toukokuussa 2018, kun raskaustesti viimein näytti positiivista tulosta, kertoo Kidspot-sivusto.

– Tästä alkaa tarinamme, jolla on onnellinen loppu.

Vanessa. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Pyörtyi yllättäen kesken aamupalan

Kaikki ei kuitenkaan mennyt suunnitellusti. Raskausviikolla 38 Vanessa pyörtyi kesken aamupalan.

Hänet kiidätettiin sairaalaan.

Vanessalle tehtiin hätäsektio, mutta naisen sydän pysähtyi. Häntä ei voitu pelastaa.

Alvaro. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Tässä Vanessan aviomies. Hätäsektio on tehty. Vauva on tehohoidossa. Vanessa kuoli. Ymmärtänette, että tämä tili lopetetaan. Kiitos teille siitä, että saitte hänet nauramaan, Vanessan aviomies Jonathan kirjoitti Twitterissä tapahtuneen jälkeen.

"Viimein jotakin positiivista"

Instagramiin mies on edelleen kertonut perheen kuulumisia. Poikavauva, Alvaro, voi hyvin.

– Viimein jotakin positiivista. Alvaro toipuu vähä vähältä, hänellä on edessään vielä paljon kokeita ja hän on vielä tehohoidossa, mutta tämä on pieni askel, mies kertoi.

Vaikka yksinhuoltajaisän osa on rankka, mies on kiitellyt saamastaan tuesta. Hän toivoo, että parin tarina rohkaisisi muita.

Alvaro isänsä sylissä. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– En koskaan kuvitellut, että jäähyväisviesti vaimoni kunniaksi johtaisi tällaiseen vyöryyn tukea... Haluan teidän tietävän, että aion jatkaa vaimoni unelmaa ja auttaa muita pareja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja