Mainos

Kyynelehtinyt Kiia sai kaikkien aikojen kosinnan Helsinki-Vantaalla: Sulhasen rakkauslaulu, kuoro ja orkesteri – "Sain paljon enemmän kuin kuvittelin, sain Timon"

9:30

Kaikkien aikojen kosinta sai onnellisen päätöksen tänään Helsinki-Vantaan lentokentällä. Kosinta yllätti lentoemännän täysin.

Hempeän rakkauslaulun ensisävelet kajahtivat ilmoille, kun lentoemäntä  Kiia Annitscheff-Branco saapui Helsinki-Vantaan lentokentälle. Ensin naisen suu loksahti auki ja hänet valtasi häkellys. Pian onnenkyyneet kihosivat silmiin.

Timo Saajoranta kosi lentoemäntätyttöystäväänsä tänään tavalla, josta suurin osa voi vain haaveilla. Saajoranta oli suunnitellut tilaisuutta vuosia, sillä tuleva vaimo oli ilmoittanut, että haluaa ehdottomasti näyttävän kosinnan.

– Mikään kahden-kesken-takan-edessä-kosinta ei sitten hänelle riitä, pitää olla jotain näyttävämpää, tyttöystävä oli sulholleen kommentoinut.

Sulhanen lauloi hempeitä rakkauslauluja parvelta

Saajoranta olikin järjestänyt varsinaisen spektaakkelin, johon kuului muun muassa kuoro, orkesteri, muusikoita sekä puheita. Tunnelma tiivistyi sulhasen laulamiin Bryan Adamsin hempeisiin rakkauslauluihin.

– Olemme viettäneet lentokentällä lukemattomia tunteja jutellen, ihastuen ja rakastuen. Elämä pyörii aika paljon työn ympärillä, sulho kertoo.

Kosinta tuli morsiamelle täytenä yllätyksenä. Hänet oltiin kutsuttu paikalle tekaistun koulutusvideon kuvauksiin. Sekä sulho että morsian edustivat tästä syystä tilaisuuden arvolle sopien virka-asuissaan.

"Sain paljon enemmän kuin kuvittelin"

Sekä morsiamen että sulhasen sormuksissa oli timantti. Sulhasen timantti oli upotettu sormuksen sisälle, ikään kuin rakkauden symboliksi. Morsiamen sormuksessa taas oli huomioitu lentoemännän työn vaatima kestävyys.

– Kriteerinä oli, että kiven pitää olla iso tai tulee pakit, Saajoranta paljastaa.

Annitscheff-Branco suostui kosintaan sekunnin mietinnän jälkeen. Sormus pujotettiin sormeen ja pari suuteli onnellisena. Viiden vuoden yhteisen taipaleen uusi luku alkoi.

– Olen liikuttunut, otettu ja iloinen. Sain paljon enemmän kuin kuvittelin, sain Timon, Annitscheff-Branco iloitsee kosinnan jälkeen.


Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja