Onko tässä maailman kauhein vuokralainen? Katso kuvottava video

Onko kotisi likainen ja sotkuinen? Katso tämä video, niin tunnet itsesi paremmaksi ihmiseksi.

Kiinteistönomistaja Chris Wark sai kokea kiinteistöbisneksen nurjan puolen vuokralaisensa suhteen. Hänen pitkäaikainen vuokralaisensa oli jättänyt maksamatta vuokransa, ja vuokraisäntä meni tapaamaan naista henkilökohtaisesti selvittääkseen asian.

Nainen ei avannut ovea, ja olohuoneen ikkunasta Wark näki, että vuokralainen oli täyttänyt asunnon lattiat lähes metrin korkuisella jätevuorella.

Seuraavana päivänä tapaaminen onnistui, ja nainen tuli ovelle yöpaidassaan näyttäen Warkin mukaan oudolta. Nainen kertoi menettäneensä työnsä, ja sanoi, ettei ollut voinut ilmoittaa asiasta vuokraisännälleen puhelimen puutteessa. Nainen oli myöntänyt kärsivänsä henkisistä ongelmista ja ilmoittanut muuttavansa asunnosta.

Vuokralainen muutti pois, mutta jätti jälkeensä talon, jossa torakat rellestivät jätekasoissa, WC-tilat olivat täynnä ihmisten ja eläinten ulostetta.

– Mikä on nopein tapa sairastua? Jätä kotisi tällaiseen kuntoon. Tämä on niin paha, etten osaisi itsekään saattaa kotiani tällaiseen kuntoon. Jos kuvittelet, että kotonasi on sotkuista, niin se ei ole mitään verrattuna tähän, Wark puhisee Youtubeen lataamalla videolla.

Videon julkaisi Suomessa ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja