Onko tässä F1-historian hauskin tallipari? Hävytön kuiskuttelu lehdistötilaisuudessa naurattaa edelleen – "Heistä tulee fanien suosikkeja"

Daniel Ricciardon ja Lando Norrisin muodostama McLaren-tallin seuraava F1-tallipari saattaa tarjota tulevaisuudessa monia yhtä hervottomia hetkiä kuin mitä kaksikon välillä nähtiin viime kesän Britannian GP:n yhteydessä.

Ricciardo on tunnettu huumoristaan ja käytännönpiloistaan, joita hän on järjestänyt muille kuskeille vuosien saatossa. Tästä vitsailusta sai osansa myös tuleva tallikaveri Lando Norris.

Australialainen Ricciardo oli viime heinäkuussa mukana porukassa, joka oli kutsuttu paikalle lehdistötilaisuuteen ennen Silverstonen kisaviikonloppua. Lando Norris oli tuolloin vasta 18-vuotiaana porukan nuorin.

Ricciardo päätti pilailla Norrisin kustannuksella tämän vastattua juuri ikäänsä liittyneeseen kysymykseen.

– Kasvaako sinulla jo häpykarvat? Ricciardo supatti.

– Mitä?! Norris kuiskasi takaisin.

– Kasvaako sinulla jo häpykarvat? Ricciardo toisti.

Yllättävä kysymys sai Norrisin täysin tolaltaan. Lehdistötilaisuus keskeytyi tämän jälkeen useaan otteeseen nuorukaisen purskahdettua hillittömään nauruun.

Ricciardo aiheutti ensimmäisellä Renault-kaudellaan McLaren-kuskeille muitakin piloja. Hän muun muassa hiipi paikalle Espanjan television haastatteluun ja kopautti nyt Ferrarille siirtymässä olevaa Carlos Sainzia arkaan paikkaan.

Sebastian Vettelin ollessa haastattelussa Ricciardo seisoi aivan saksalaisen takana ja puhalteli tämän niskaan.

(juttu jatkuu videon jälkeen)

McLaren Ricciardon perässä jo aiemmin

McLarenin toimitusjohtaja Zak Brown tiedostaa, että Norrisissa ja Ricciardossa tiimillä on käsissään varsin helposti markkinoitava kuskikaksikko. Hän paljastaa tallin olleen Ricciardon kintereillä jo ennen tämän päätymistä Renault’lle.

– Olimme Danielin perässä jo pari vuotta sitten ja taisimme hävitä silloin niukasti, Brown kertoo Sky Sportsille.

– Hän on äärimmäisen hyvä kuski markkinoinnin kannalta ja erittäin mielenkiintoinen kuski. Uskon, että hänen ja Landon yhdistelmästä tulee mahtava, ja heistä tulee fanien suosikkeja niin radalla kuin sen ulkopuolellakin, Brown jatkaa.

Lue myös:

    Uusimmat