Mainos

Onko tämä kuva liian paljastava? Opettaja sai potkut sängyn reunalla otetun selfien takia

Brittiopettaja sai potkut työstään ylä-asteen erityisopettajana julkaistuaan itsestään Facebookissa kuvan, jota työnantaja piti liian paljastavana ja samalla riittävänä perusteena potkuille.

Tapauksen jouduttua julkisuuteen ihmiset ovat ottaneet siihen voimakkaasti kantaa. Moni tuntuu olevan sitä mieltä, ettei kyseinen selfie täytä sopimattoman kuvan määritelmää, eikä ole varsinkaan pätevä syy irtisanomiselle.

Peilin kautta otetussa kuvassa opettajana toiminut Lydia Ferguson istuu sängyn reunalla lyhyehkö valkoinen mekko päällään ja korkokengät jalassaan. Hän julkaisi kuvan omassa Facebook-profiilissaan.

Tämä harmittoman oloinen peiliselfie toi brittiopettajalle potkut. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Fergusonin oppilaat osoittivat tapauksen jälkeen mieltään, puolustivat opettajaansa ja vaativat, että hän saisi työpaikkansa heti takaisin. Useimpien mielestä kuvassa ei ollut mitään väärää ja hänen tukemisekseen perustettiin adressi, johon saatiin kerättyä satoja allekirjoituksia.

– Olen aina noudattanut sosiaalisen median suhteen sääntöä, jonka mukaan en päivittäisi Facebookiin tai Instagramiin ikinä mitään sellaista, mitä isoisäni ei hyväksyisi, Ferguson kommentoi.

Perheenäiti ja pidetty 39-vuotias opettaja otti irtisanomisen raskaasti, mutta on sittemmin pyrkinyt unohtamaan koko tapauksen.

Kyseisen koulun edustaja vahvisti erottamisen, muttei suostunut kommentoimaan tapausta sen enempää.

Lähde: Mirror

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.