Mainos

Vitsaili oppilaalle oikeinkirjoituksesta – koulun työntekijä sai potkut

Yhdysvaltojen Marylandissa sijaitsevan koulun henkilökuntaan kuuluva nainen sai potkut vitsailtuaan oppilaalle Twitterissä.

Kevytmielinen kuittailu oppilaalle sosiaalisessa mediassa johti Marylandissa sijaitsevan koulun Twitter-tiliä hallinnoivan Katie Nashin potkuihin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tammikuun viidentenä päivänä eräs koulun oppilaista twiittasi koulun tilille pyytäen sulkemaan koulun seuraavana päivänä. Oppilas kuitenkin kirjoitti väärin sanan huomenna. Hän kirjoitti tammarow, kun sana on englanniksi oikeasti tomorrow.

Nash näpäyttikin oppilasta kysyen, miten oppilas sitten oppisi kirjoittamaan sanan "tomorrow", jos koulu suljettaisiin. Kuittailu nauratti muitakin, ja se ansaitsi lukuisia tykkäyksiä.

Koulun edustaja myöntää Nashin saaneen potkut, mutta ei kertonut yksityiskohtia. Nash itse kertoo, että tapauksen jälkeen häntä kiellettiin enää twiittamasta. Nainen pyydettiin neljä minuuttia kestäneeseen tapaamiseen, ja hänet erotettiin samantien. Nash ihmettelee nopeita potkuja. Uutena työntekijänä hän oli vielä koeajalla, ja kokee, että ennen potkuja olisi voinut antaa ehdotuksia, kuinka parantaa työskentelyä.

Vitsailun kohteeksi joutunut oppilas kertoi Twitterissä, että hänen mielestään Nashin kuittaus oli hauska, eikä hän ottanut sitä itseensä.

Twiitti poistettiin myöhemmin, mutta kuvakaappaus siitä ehdittiin julkaista Imgur-sivustolla.

***

8:49

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.