Oppilas julkaisi opettajan nakukuvat – opettaja joutui eroamaan

Etelä-Carolinassa nähtiin erikoinen käänne jutussa, jossa oppilas oli julkaissut opettajansa alastonkuvat. 

16-vuotias amerikkalaispoika näki tilaisuutensa koittaneen, kun opettaja Leigh Anne Arthur oli unohtanut puhelimensa pöydälleen. Oppilas kävi läpi puhelimen kuvagallerian ja törmäsi alastonkuviin, jotka opettaja oli ottanut aviomiehelleen ystävänpäivän kunniaksi. Opettajan epäonneksi ja oppilaan onneksi kuvat olivat unohtuneet puhelimeen.

Rohkea oppilas lähetti kuvakaappaukset kuvista itselleen, ja julkaisi ne vielä ystäviensä iloksi sekä tekstiviestein että sosiaalisessa mediassa.

Arthur kertoi WYFF:n haastattelussa, että koululaitos pakotti hänet eroamaan ja syyttää häntä tapahtuneesta, koska hän jätti puhelimensa oppilaiden "saataville".

Vaikka Arthur menetti työnsä, hän on kyennyt antamaan anteeksi oppilaalleen.

– Hän on 16. Hän tekee tyhmiä päätöksiä, nainen totesi.

Siitä huolimatta Arthur kokee, että vastuu tapahtuneesta on täysin oppilaan harteilla.

– Hän ymmärtää oikean ja väärän. Hän teki lopulta päätöksen ottaa kuvat puhelimestani ja hän teki lopullisen päätöksen lähettää ne eteenpäin.

Vetoomus opettajan puolesta ei kiinnosta johtoporrasta

Opettajan puolesta on jo tehty vetoomus. Sen on allekirjoittanut 10 000 ihmistä, jotka ovat samaa mieltä siitä, että syy oli oppilaan eikä Arthurin.

Opiskelijat vaativatkin, että Arthur saisi palata työhönsä, mutta koululaitoksen johtoporras ei ole antanut vetoomukselle minkäänlaista huomiota.

Oppilas ei saanut tapahtuneesta minkäänlaista rangaistusta, eikä ilmeisesti ole saamassakaan. Poliisi on kuitenkin kiinnostunut tilanteesta, sillä se muuttui karmivammaksi myöhemmin. Kaksi päivää kuvavarkauden jälkeen printatut kopiot kuvista lähetettiin nimittäiin Arthurin kotiin viestien kera.

Lähteet: Someecards, Wyff4

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja