Onko seksi tylsää rutiinia? Asiantuntija vinkkaa, miten himot heräävät uudella tavalla: "Voi olla paras idea, jonka olette ikinä saaneet"

Väljähtyykö jokaisen suhteen seksielämä ajan myötä? 1:09
Katso myös: Väljähtyykö jokaisen suhteen seksielämä ajan myötä?

Jos seksi on muuttunut tylsäksi rutiiniksi, kannattaako sitä harrastaa lainkaan? Seksiasiantuntija vastaa.

Ei ole ihme, jos pitkässä parisuhteessa seksielämä kokee laimeampia kausia tai jopa loppuu hetkeksi kokonaan. Joku voi pohtia, kannattaako seksiä harrastaa lainkaan, jos se on muuttunut vain molempia osapuolia tylsistyttäväksi rutiiniksi.

Seksiasiantuntijana tunnettu Tracey Cox toteaa Daily Mail -sivustolla, että seksin harrastamisen lopettaminen voi olla hyväkin idea – mutta vain jos se tehdään positiiviseen tyyliin.

Cox huomauttaa, että jos pariskunnan osapuolet vain kohauttavat olkiaan ja päättävät lakata harrastamasta seksiä, avioero tai vieras sänky ovat todellisia uhkia alle vuodessa.

– Tehkää se harkitusti ja se voi olla paras idea, jonka olette ikinä saaneet: joskus on hyvä painaa pausea ja tehdä nollaus, kun olette leipääntyneet seksiin, hän vinkkaa.

Kieltäkää seksi ensin viikoiksi

Cox kehottaa ihan aluksi jättämään kaikenlaisen seksin pois 2–3 viikoksi, jotta voitte aloittaa puhtaalta pöydältä.

Tämän jälkeen noudattakaa yhdyntäkieltoa kuukauden ajan. Tämän kuukauden aikana keskitytte vain esileikkiin käyttäen kieltä, käsiä, sormia ja suuta. Coxin mukaan tämä takaa sen, että lopputulos on luovempi kuin normaali, kiireessä pakotettu nopea hyväily ennen "pääruokaa".

– Jonkin kieltäminen tekee siitä houkuttelevampaa, joten kun kuukausi on ohi, teidän molempien pitäisi himoita yhdyntäseksiä. nauttikaa, siirtykää sitten suoraan "ei suuseksiä" -kieltoon seuraavaksi kuukaudeksi. Sen jälkeen "ei käsiä, vain kieltä" ja niin edespäin.

Cox lupaa, että tämä pitää seksielämän mielenkiintoisena, eikä seksi pitkässä parisuhteessakaan tunnu enää niin tylsältä. Kokeilun seurauksena joutuu myös etsimään uusia tapoja saada orgasmi.

– Mitä useammalla tavalla voit saada orgasmin, sitä useamman yleensä saat, Cox sanoo.

Lähde. Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat