Onko lapsellasi tämä paita? – "Käyttö tulee lopettaa välittömästi"

Tukes tiedottaa Faor Oy:n maahantuoman Keiki-merkkisen paidan takaisinvedosta. Paita pitää ottaa pois käytöstä välittömästi.

Tukes kehottaa sivuillaan kuluttajia poistamaan Faor Oy:n maahantuoman Keiki-merkkisen pois käytöstä välittömästi. Lastenpaidan tuotenumero on 21H-D2905, ja paidan etupuolella on "Score"-painatus.

Takaisinvedon syy piilee siinä, että tummanharmaan paidan Score-painatuksen materiaalin ftalaattipitoisuus DEHP ylittää kemikaalilainsäädännän vaatimusten mukaisen, 0,1 painoprosentin raja-arvon. DEHP on Faorin tiedotteen mukaan tunnistettu erityistä huolta aiheuttavaksi aineeksi sen lisääntymiselle vaarallisten ja hormonitoimintaa häiritsevien ominaisuuksiensa vuoksi.

Vaate on ollut myynnissä Jesper Juniorilla, joka tiedotti takaisinvedosta jo maaliskuun puolella. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tuote on ollut myynnissä 21.11.2021–7.1.2022 välisen ajan.

– Tuotteen käyttö tulee lopettaa välittömästi. Pyydämme paidan ostaneita palauttamaan sen ostopaikkaan, Faor Oy kehottaa Jesper Juniorin kautta julkaisemassaan tiedotteessa.

Pesetkö vaatteesi oikein? Tätä pesulapun symbolit oikeasti tarkoittavat 1:40
Pesetkö vaatteesi oikein? Tätä pyykinpesumerkinnät tarkoittavat.

Lue myös:

    Uusimmat