Onko esileikki välttämätön ennen yhdyntää? Naiset vastaavat: "Yhdyntä on pieni osa kunnon seksistä..."

Mikä tekee ihmisestä hyvän rakastajan? 0:48
Mikä tekee ihmisestä hyvän rakastajan? Vastaus videolla.

Juttusarjassa lukijaraati vastaa kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Kysymys naisille: Onko esileikki välttämätön ennen yhdyntää? Jos on, kuinka pitkä kesto on riittävä ja millaisesta tykkäätte?" kysyy Nimimerkitön.

Näin raati vastasi

"Ei ole välttämätön, joskus voi vetäistä 'vain pikaiset', vaikka liukkarin kanssa. Ja sitten välillä voi nautiskella pidemmän kaavan mukaan."
– Nainen, 32, avioliitossa

"Riippuu niin naisesta. Minulle seksi on mieluista ja kiihotun (kostun) hyvinkin nopeasti, joten esileikiksi riittää muutama suudelma... Jaksaapahan sitten itse herkuttelua kauemmin."
– Nainen, 48, parisuhteessa

"Nämä esileikkikysymykset haisevat aina vähän siltä, että kysyjä haluaa tietää, miten paljon täytyy uhrata aikaa johonkin ns. tylsään ja turhaan, jotta sitten pääsee hyvillä mielin 'oikeisiin hommiin', eli yhdyntään. Mielestäni koko kysymys on luotaantyöntävä. Seksissähän parastahan on koko paketti suuteluineen ja esileikkeineen, ei pelkästään se hetki, kun peniksen saa työntää vaginaan... 

Vastauskin riippuu siitä, mitä seksiä aiotaan harrastaa. Jos jotain aiotaan työntää jonnekin, on kostuminen eli lämmittely välttämätön. Jos kyseessä esim. pelkkä suuseksi, niin ei tarvitse paljoa esileikkiä."
– Nainen, 35, avoliitossa

Katso video: MIkä on suurin virhe sängyssä? Juttu jatkuu videon alla.

Mikä on suurin virhe sängyssä? 2:38

"Jonkinlainen esileikki on ehdottoman välttämätön, että paikat kostuu. Välillä esileikki voi olla kiihottavien viestien laittoa päivän aikana, jolloin voi kotona oikeestaan siirtyä suoraan yhdyntään. Välillä pitkä suutelusessio ja käsillä hyväily."
– Nainen, 32, sinkku

"Todellakin, yhdyntä on pieni osa kunnon seksistä. Vartalon suukottelua, suuseksiä, kermavaahtonokareella, sitomista, pornon katselua..."
– Nainen, 38, parisuhteessa

"Minulla parhaiten toimii intohimoinen suuteleminen, muutama minuutti kestoltaan. Muuta esileikkiä en kaipaa."
– Nainen, 51, eronnut

"Riippuu pitkälti siitä, mitkä fiilikset on hommien alkaessa. Usein, jos mies tekee aloitteen, ei itse ole ihan niin fiiliksissä, silloin tarvitaan esileikkiä. Jos taas itse aloitan, kiipeän yleensä suoraan ratsastamaan."
– Nainen, 33, avioliitossa

"Riippuu ihan naisesta ja tilanteesta. Itse en tarvitse paljoa esileikkiä, mutta pidän siitä kyllä!"
– 35, parisuhteessa

"Ei ole välttämätön. Riippuu ihan täysin kiihotuksen tilasta. Ei seksissä ole mitään tiettyä kaavaa, vaan riippuu, mitä sillä hetkellä kaipaa, ja millainen on keskinäinen lataus. Joskus se on pitkän kaavan mukaan nautiskelu, joskus taas suoraan yhdyntään.
"– Nainen, 38, sinkku

"Ei aina, joskus voi osua kohdalle tyyppi, jonka kanssa ei kaipaa minkäänlaista lämmittelyä."
– Nainen, 49, ei suhdestatusta

Alla näet seuraavan kysymyksen – miten vastaisit siihen?

Mitä itse haluaisit kysyä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Lue myös:

    Uusimmat