Onko enää suloisempaa? Kruununprinsessa Victorian perhe iloitsee uudesta perheenjäsenestään – tässä on Rio!

Ruotsin kruununprinsessan perheeseen on tullut koiranpentu. Tulokkaan rotu aiheutti heti parranpärinää sosiaalisessa mediassa.

Ruotsin kruununprinsessan Victorian ja prinssi Danielin perheeseen on tullut uusi, karvainen perheenjäsen.

Hovin virallisella Instagram-tilillä julkaistiin viikonloppuna Victorian ottama kuva perheen koirasta Riosta, josta vaikuttavat Victorian ja Danielin lisäksi olevan innoissaan myös perheen lapset Estelle, 8, ja Oscar, 4.

– Tässä on Rio, uusi perheenjäsenemme, paljastettiin kuvatekstissä, jonka mukaan pieni ruskea koira on cavapoo, eli cavalier kingcharlesinspanielin ja villakoiran risteytys.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

Pikkuinen on asunut Hagan linnassa noin viikon verran ja viihtyy toisessa valokuvassa kruununprinsessan sylissä.

Instagramissa uusi perheenjäsen herätti ihastusta, mutta hovin Facebook-sivulla kruununprinsessa sai myös kritiikkiä osakseen rotuvalinnastaan – tai oikeastaan siihen, että perhe päätyi ottamaan sekarotuisen koiran.

– Olen pettynyt, että kuninkaalliseen perheeseen hankitaan sekarotuinen koira. Luulisi, että kuninkaan ollessa kennelliiton suojelija se rohkaisisi ruotsalaisia kasvattajia välttämään rotujen sekoittamista, eräs kommentti kuului.

– Suloinen, mutta olen pettynyt, ettette osta puhdasrotuista koiraa vaan sekarotuisen, joka on todennäköisesti vielä kalliimpi, toinenkin valitti.

Osa keskustelijoista kuitenkin riensi myös puolustamaan kruununprinsessan perhettä.

– Luoja, kuinka väsynyt olen näihin besserwissereihin. Kukaan muu kuin kruununprinsessan perhe ei tee valintaa siitä, millainen koira heidän perheeseensä tulee. Onnea uudelle perheenjäsenelle! eräs kirjoitti.

Tiettävästi ensimmäinen "puudelimiksaus" oli australialaisen Wally Conronin kasvattama labradoodle eli labradorinnoutajan ja villakoiran risteytys.

– Avasin Pandoran lippaan ja päästin irti Frankensteinin hirviön, hän on jälkikäteen kuvaillut, kun labradoodlen suosio räjähti ja maailmaan on ilmestynyt myös liuta muita suosittuja miksauksia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja