Kruununprinsessa Victoria julkaisi puhuttelevan viestin käsienpesusta – huomion varasti 4-vuotias prinssi Oscar reteässä tyylissään: "Luovaa!"

1:54
Tämä kaikki sinun tulee tietää koronaviruksesta

Ihmisten huomio Ruotsin kruununprinsessa Victorian ottamassa valokuvassa kiinnittyi nopeasti 4-vuotiaaseen prinssi Oscariin, jonka reteä tyyli hurmasi hovin Instagram-seuraajat.

Ruotsin kruununprinsessa Victoria julkaisi sunnuntaina Ruotsin hovin virallisella Instgram-tilillä kuvan, jossa prinssi Daniel ja pariskunnan lapset prinsessa Estelle ja prinssi Oscar pesevät käsiään kotonaan Hagan linnassa.

Vickan muistutteli päivityksessään maailman vesipäivästä sekä siitä, kuinka käsiä suositellaan nyt pesemään aiempaakin hanakammin maailmalla jylläävän koronaviruspandemian vuoksi.

– Ruotsissa suurimmalla osalla on mahdollisuus pestä kätensä saippualla ja hanasta tulevalla puhtaalla vedellä. Maailmalla on kuitenkin 785 miljoonaa ihmistä, joilla ei ole puhdasta vettä. Lisäksi kolmella miljardilla ihmisellä ei ole mahdollisuutta pestä käsiään saippualla ja vedellä, kruununprinsessan päivityksessä muistutetaan.

Vaikka aihe on todella tärkeä, vangitsi erityisesti yksi herttainen yksityiskohta seuraajien huomion kuvissa.

– Oscarilla on upeat ”tatuoinnit käsivarsissaan”! eräs seuraaja kehaisi 4-vuotiaan prinssin käsivarsia koristavia näyttäviä piirroksia.

– Luovaa! kehaisi toinenkin seuraaja pilke silmäkulmassaan.

–  On ihanaa nähdä, että jopa prinssi saa koristella käsivartensa kuten kuka tahansa neljävuotias, useampikin seuraaja kiitteli.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja