Onko anaaliseksi aina likaista? Seksuaalineuvoja kertoo, miten huolehtia hygieniasta

Näin pidät hygieniasta huolta anaaliseksissä 2:32
Katso videolta, miten tehdä anaaliseksistä mahdollisimman miellyttävää, jos likaantumisen mahdollisuus mietityttää.

Seksuaalineuvoja ja miehisen nautinnon sanansaattaja Joonas Pesonen kumoaa MTV:n uuden Seksimyytit-sarjan ensimmäisessä jaksossa peniksellisen nautintoon ja eturauhaseen liittyviä myyttejä. Pesosen mukaan anaaliseksiin liittyy edelleen paljon ennakkoluuloja ja vääriä uskomuksia.

Yksi tiukasti ihmismieliin syöpynyt anaaliseksimyytti liittyy oletukseen siitä, että se on aina likaista.

Seksuaalineuvoja Joonas Pesonen huomauttaa Seksimyytit-sarjan ensimmäisessä jaksossa, että aina, kun harrastetaan seksiä, johon liittyy emätin, penis tai anaali, liittyy siihen eritteitä.

– Anaaliseksi voi olla likaista, mutta sen ei tarvitse olla. Tässä tullaan tiedon puutteen äärelle. Meillä on tosi vahva tabu erilaisia eritteitä kohtaan, mutta ne ovat normaali ja luonnollinen asia.

Onko anaaliseksi likaista? Entä millaisia seksileluja miehet ostavat eniten? Katso alta koko Seksimyytit-sarjan ensimmäinen jakso.

Mystinen eturauhanen ja tutkimusmatka miesten seksileluihin 15:11
Mystinen eturauhanen ja tutkimusmatka miesten seksileluihin.

Seksimyytit-sarjan toisessa jaksossa syvennytään ehkäisyyn liittyviin myytteihin ja tutustutaan luonnolliseen ehkäisyyn. Katso toinen jakso tästä

Kolmannessa jaksossa vieraana nähdään erityistason seksuaaliterapeutti Susanna Syld, joka murskaa fetisseihin liittyviä myyttejä. Haastattelussa seksityöntekijä Lady Clitter kertoo, millaisia fetissejä hän toteuttaa. Koko jakso nyt MTV Katsomossa.

Näin mystinen eturauhanen löytyy 2:10
Katso video: Joko tiedät, mistä miehen maksimaalisen nautinnon lähde löytyy? Seksuaalineuvoja: "Vaatii etsimistä"

Lue myös:

    Uusimmat