OnePlus tuo markkinoille ensi vuonna oman televisionsa

Älypuhelimistaan tuttu OnePlus laajentaa tuoteportfoliotaan ja tuo markkinoille oman televisionsa. OnePlus TV:n tarkoituksena on tarjota koteihin täysin Internetiin kytketty käyttökokemus.

OnePlus panostaa televisiollaan etenkin kuvaan, äänenlaatuun ja Internetin avulla parannettuun käyttökokemukseen. Television teknisistä tiedoista ei toistaiseksi ole kerrottu mitään, mutta odotettavissa on hyvin suurella todennäköisyydellä 4K HDR -kuvanlaatua tukeva uutuus. OnePlussan mukaan yhtiö pyrkii luomaan tulevaisuuden television, joka toimisi yhteistyössä myös älypuhelimen kanssa.

“Useimmat meistä viettävät arkensa neljässä eri ympäristössä: kotona, työpaikalla, työmatkalla ja vapaa-ajalla. Koti lienee näistä kaikista tärkein. Se on myös ympäristö, jonne älykäs yhdistettävyys on vasta leviämässä. Edelleen niinkin yksinkertaiset asiat kuin kännykästä löytyvien valokuvien katselu televisiosta on vaikeaa. Tekoälyn kehittyessä mielikuvituksella ei ole rajoja. Nyt katsotaan tulevaisuuteen”, kommentoi OnePlussan toimitusjohtaja ja perustaja Pete Lau.

OnePlussan huhutaan integroivan televisioonsa myös virtuaaliavustajan, mutta avustajan valinta on vielä epäselvä. Mahdollisia ovat Google Assistant ja Amazonin Alexa, mutta yhtiön omaa sovitelmaakaan ei voi tässä vaiheessa sulkea pois spekulaatiosta. Virtuaaliavustaja mahdollistaisi muun muassa työmatkalla odotettavien liikennetietojen tarkastelemisen suoraan televisiolta älypuhelimen tavoin.

Tarkkaa julkaisuaikataulua ei toistaiseksi ole tiedossa, mutta mikäli kaikki sujuu suunnitellusti, nähdään OnePlus TV markkinoilla vuoden 2019 puolella. OnePlus painottaa lisäksi kehittävänsä televisiota osin käyttäjäpalautteen ja -toiveiden innoittamana.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja