Omistaja kuoli koronavirukseen – uskollinen koira odotti kuukausia wuhanilaisessa sairaalassa: "Surullisin asia, jonka olen koskaan kuullut"

Mistä koronaviruksen voi tunnistaa? Katso tästä listaus tyypillisimmistä oireista 0:58
Mistä koronaviruksen voi tunnistaa? Katso tästä listaus tyypillisimmistä oireista.

Kiinalaislähteiden mukaan omistajansa koronavirukselle menettänyt koira odotti tätä sairaalan aulassa kolmen kuukauden ajan.

Uskollinen lemmikki odotti omistajaansa sairaalassa Wuhanissa pitkään sen jälkeen, kun omistaja oli menehtynyt. 7-vuotiaan koiran kerrotaan odottaneen ikääntynyttä omistajaansa Taikangin sairaalalla kuukausia.

"Se vain pysytteli sairaalassa omistajaansa etsien"

Mirrorin mukaan omistaja joutui sairaalaan koronaviruksen vuoksi helmikuussa. Hän ei selvinnyt. Sairaalan 65-vuotias siivooja Zhu Youzhen kertoo, että koira kuitenkin istui aulassa kolme kuukautta; sairaalan henkilökunta ruokki sitä, kunnes koronarajoituksia löyhennettiin ja sairaalan yhteydessä oleva kauppa saattoi aueta. Kaupanpitäjä Wu Cuifen alkoi huolehtia koirasta.

– Huomasin pikku koiran ensimmäisen kerran, kun palasin töihin huhtikuun puolivälissä, kaupanpitäjä Cuifen kuvailee.

Youzhen oli jo antanut koiralle nimen Xiao Bao. Nimi merkitsee "pikku aarretta".

– Minulle kerrottiin, että Xiao Baon omistaja, eläkeläinen, oli otettu sisään koronaviruksen vuoksi. Sitten hän kuoli, mutta Xiao Bao ei tiennyt tätä, ja vain pysytteli sairaalassa omistajaansa etsien. Se ei koskaan lähtenyt sairaalasta. Se oli uskomattoman koskettavaa, niin uskollista, Cuifen sanoo.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Yrittivät jopa häätää koiran, mutta turhaan

Cuifenin mukaan koirasta oli jopa yritetty hankkiutua eroon yksinkertaisesti viemällä se kauas sairaalasta ja jättämällä se oman onnensa nojaan, mutta Xiao Bao palasi aina takaisin. Cuifen otti koiran kauppaansa ja huolehti siitä.

Toukokuussa sairaala oli kuitenkin saanut asiakkailta jo useita valituksia koirasta, joka viettää aikaa käytävillä. Sairaala ottikin yhteyttä eläinsuojelujärjestöön.

Koiralle etsitään uutta kotia

Nyt Xiao Bao on käynyt eläinlääkärin tarkastuksessa. Se on steriloitu, ja sille etsitään uutta kotia. Koiran uskollisuus on koskettanut ympäri internettiä.

– No niin, kuka leikkaa sipulia täällä? Ladbible vitsaili.

– Heidän olisi pitänyt antaa koiran haistaa omistajaansa kuoleman jälkeen, jotta koira saisi rauhan. Pieni parka, emme ansaitse koiria, Cara Duckworth kirjoittaa Facebookissa.

– Tämä on surullisin asia, jonka olen koskaan kuullut, Pachi Cacuo tunnustaa.

Lue myös:

    Uusimmat