Mäyräkoira meni hissiin hervottoman suloisella taktiikalla: "Hissillä ei ollut mitään mahdollisuuksia"

Astronautti palasi kotiin vietettyään 328 päivää – paluuta odottanut koira repesi liitoksistaan 0:59
Tämän astronautin koira sekosi hyppimään onnesta, kun sen omistaja palasi kotiin pitkältä komennukselta.

Mäyräkoiran suloinen hypähdys on ihastuttanut sosiaalisessa mediassa.

Koiria "arvosteleva" Twitter-sivusto WeRateDogs julkaisi hervottoman suloisen videon mäyräkoirasta, jonka tapa astua hissiin on kirvoittanut ihastuneita kommentteja koirienystäviltä.

 – Tämä on Archie. Se saattaa olla pieni poika, mutta sillä on legendaarinen hypähdys. Hissillä ei ollut mitään mahdollisuuksia, tilillä sanaillaan ja arvioidaan suoritus tilille ominaiseen tapaan 14 pisteen arvoiseksi kymmeneen päättyvällä asteikolla.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Helmikuussa syntynyt kääpiömäyräkoira yrittää videolla hypähtää hissin "kynnyksen" yli suloisella taktiikalla. Pitkänmallinen keho ei ihan toimi koiran tarkoittamalla tavalla, eikä koiran takapää oikein ennätä hyppyyn edes mukaan. Onneksi Archie itse vaikuttaa suoritukseensa tyytyväiseltä.

"Kuolisin Archien puolesta"

Siinä missä video on kerännyt Archien omalla Instagram-tilillä joitain tuhansia katselukertoja, on sitä Twitterissä katsottu jo yli kolme miljoonaa kertaa. Kommentit ovat olleet ihastuneita.

–  Tuo hyppy on hiton suloinen, ihastelee eräs

– En halua olla dramaattinen tai mitään... mutta kuolisin Archien puolesta, julistaa toinen.

Myös näillä vasikoilla on Archielle vertoja vetävä taktiikka, lue: Vasikoiden omituinen käytös naurattaa: Tämä somessa leviävä hittivideo sinunkin pitää nähdä

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat