Omistaja kantoi pyykkejä ja pyysi koiraa auttamaan – äimistys kuuluu hittivideolla: "Se teki sen!"

Jonsi-koira päätti auttaa omistajaansa, kun tämä pudotti sukan kantamastaan pyykkikasasta.

Texasissa asuva Jonsi-koira yllätti omistajansa avuliaisuudellaan. Sosiaalisessa mediassa leviävällä videolla labradorinnoutajan ja saksanpaimenkoiran sekoitus todistaa todella olevansa hyvä poika, kertoo muun muassa Popsugar.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Kodin turvakameran tallentamalla videolla koiran omistaja Trey Foote kantaa pyykkikasaa sylissään, mutta pudottaa lattialle yhden sukan, jota ei kykene pyykkikasa sylissään nostamaan. Trey heittää  tilannetta sohvalta seurannelle Jonsille pyynnön napata sukka ja tuoda se yläkertaan.

Treyn jatkaessa matkaansa pyyntöä pohtiva Jonsi päättää lopulta totella ja hyppää sohvalta hakemaan sukan ja lähtee se mukanaan Treyn perään ylös. Videolla voi kuulla, kuinka Trey huudahtaa hämmästyneenä: "Voi luoja, se teki sen!"

"Hyvä poika"

Treyn puoliso Gabbie Gasbard jakoi videon muun muassa Twitterissä, jossa sille on kertynyt liki miljoona tykkäystä ja yhdeksän miljoonaa katselukertaa. Jopa laulajatähti Shania Twain  kommentoi videota ihastuneena ja huomioi taustalla soivan oman kappaleensa.

– Näyttää siltä kuin se olisi huokaissut ennen kuin se nousi ylös. Se tiesi, ettei sen olisi tarvinnut auttaa. Hyvä poika, kehui yksi Twitter-käyttäjä.

– Eikö? Kuin se olisi oikeasti ajatellut sitä ennen kuin teki sen. Se oli kuin "pitäisikö minun tehdä se... huokaus, okei, selvä, minä autan". Mitä hittoa? ihmetteli omistaja Gabbie Gasbard itsekin.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat