Oman deittailuelämän julkisuuteen tuominen jännittää Salkkarit-tähti Emma Nopasta: "Aina tulee jotakin negatiivista sanottavaa"

Salkkarit-tähti Emma Nopanen kertoo edellisestä parisuhteestaan 0:44
Katso myös: Salkkarit-tähti Emma Nopanen kertoo edellisestä parisuhteestaan – tästä syystä pari erosi

Emma Nopanen nähdään uudella Sometähtien sinkkuelämää -kaudella.

Sometähtien sinkkuelämää -sarja jatkui uusin jaksoin MTV Katsomossa keskiviikkona 13. joulukuuta. Sarjasta julkaistaan kolme jaksoa keskiviikkoisin. 

Uudet Sometähtien sinkkuelämää -kasvot Anne Kukkohovi, Mikael “Mikirotta” Sundberg, Cristal Snow ja Emma Nopanen avaavat sinkkuelämänsä päiväkirjakameralle yhden ikimuistoisen kesän ajan.

Salatut elämät -sarjassa Nellaa esittävä Emma Nopanen kertoo MTV Uutisille Sometähtien sinkkuelämää -ohjelman olleen hänelle mieluisa, joskin alkuun hyvin jännittävä projekti.

– Minulla kesti hetken aikaa tottua siihen, kun yhtäkkiä vieressä olikin kamera, jota täytyi aina kuljettaa mukana ja jolle piti avata omaa elämää ja selittää kaikkea, hän kertaa.

Kun kamera oli kuitenkin hetken kuluttua tullut tutuksi, tuli siitä ikään kuin luonnollinen osa Nopasen kesää. 

Nopasen mukaan ohjelmassa nähdään aito Emma. Hän pyrki olemaan kameran edessä mahdollisimman aito oma itsensä ja uskoo myös onnistuneensa siinä.

– Kyllä se on aika syvä katsaus minun oikeaan omaan itseeni ja siihen, millainen oikeasti olen. On hyviä juttuja, huonoja juttuja ja jänniä asioita, mitä olen siellä jakanut, hän kuvailee.

Sinkkuus ei ole Nopaselle itselleen unelmatilanne, ja hän kuvaa olevansa ehdottomasti ennemmin parisuhdeihminen kuin yksinään viihtyvää sorttia. Nopanen lähtikin kesään sillä ajatuksella, että olisi mukavaa löytää vierelle joku toinen ihminen.

– Ehkä se ajatus taustalla oli, että olisi kivaa löytää parisuhde, hän pohtii.

Kesä valotti Nopaselle sitä, mitä hän kaipaa parisuhteelta. Lisäksi se opetti hänelle myös yksinoloa, sen haasteita ja hyviä puolia.

Oman deittailuelämän julkisuuteen tuominen jännittää Nopasta. Hän kertoo pohtivansa, onko esimerkiksi treffaillut liikaa tai liian vähän.

– Jotenkin tuntuu, että ikinä ei ole hyvä ja aina tulee jotakin negatiivista sanottavaa jostain. Niihin ei tietenkään pitäisi kiinnittää huomiota, mutta kyllä sitä on paljon miettinyt, että mitenhän ihmiset reagoivat. En tiedä yhtään, onko tapani deittailla normaalin rajoissa. Mutta olen mennyt siten, mikä tuntuu hyvältä, hän tuumaa.

Näyttelijä on pohtinut myös parisuhteen ja julkisuuden yhdistelmää. Hän sanoo, että pitäisi mieluiten parisuhteensa suurimmilta osin yksityisenä.

– Mutta missään nimessä ei haittaa, jos julkaisisi vaikkapa satunnaisen kuvan sieltä sun täältä. Parisuhde ei ole asia, mitä haluaisin piilotella, muttei myöskään välttämättä sellainen asia, mitä haluaisin esitellä. Voin olla avoin siitä, että seurustelen sitten kun seurustelen, muttei minun tarvitse tyrkyttää sitä liikaa vaikkapa someen, hän sanoo.

Emma Nopanen: "On ollut tosi huono olla omassa kropassa" 1:41
Emma Nopanen: "On ollut tosi huono olla omassa kropassa"

Sometähtien sinkkuelämää MTV Katsomossa ke 13.12. alkaen kolmen jakson viikkotahdilla.

MTV Katsomo+ -tilaajille seuraavan viikon jaksot ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat