Salkkarit-tähti Emma Nopanen kertoo edellisestä parisuhteestaan – tästä syystä pari erosi

Salkkarit-tähti Emma Nopanen kertoo edellisestä parisuhteestaan 0:44
Videolla Salkkarit-tähti Emma Nopanen kertoo, miksi suhde ensirakkauden kanssa päättyi eroon

Salkkarit-tähti Emma Nopanen kertoo edellisestä parisuhteestaan Sometähtien sinkkuelämää -sarjan toisen kauden avausjaksossa.

Sometähtien sinkkuelämää -sarja jatkuu uusin jaksoin MTV Katsomossa keskiviikkona 13. joulukuuta. Sarjasta julkaistaan kolme jaksoa keskiviikkoisin. 

Uudet Sometähtien sinkkuelämää -kasvot Anne Kukkohovi, Mikael “Mikirotta” Sundberg, Cristal Snow ja Emma Nopanen avaavat sinkkuelämänsä päiväkirjakameralle yhden ikimuistoisen kesän ajan.

Salatut elämät -sarjassa Nella Tammista esittävä Emma Nopanen, 23, kertoo Sometähtien sinkkuelämää -sarjan toisen kauden avausjaksossa edellisestä parisuhteestaan, joka kesti kolme vuotta. 

Nopasen mukaan hän ja hänen ex-kumppaninsa ennättivät asua yhdessä puolentoista vuoden ajan. Parin erosta oli kuvaushetkellä kulunut 1,5 vuotta.

– Hän oli minun ensirakkauteni. Tapasimme, kun minä olin 17- tai 18-vuotias. Olin ihan tosi tosi rakastunut häneen ja hän oli tosi rakastunut minuun. Oikein sellaista ihanaa nuorta rakkautta, hän kertoo kameralle.

Yllä olevalla videolla Nopanen kertoo, miksi pari päätyi eroamaan. 

Esittelyssä Sometähtien sinkkuelämää kausi 2 1:56
Miltä Sometähtien sinkkuelämää -kausi näyttää? Katso esimakua!

Sometähtien sinkkuelämää MTV Katsomossa ke 13.12. alkaen kolmen jakson viikkotahdilla.

MTV Katsomo+ -tilaajille seuraavan viikon jaksot ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat