Mainos

Omaisia piinannut aavikkomysteeri selvisi viimein – kuollut pari löydettiin tiukassa syleilyssä

Yhdysvaltojen Kaliforniassa aavikolle kadonnut parikymppinen pari löydettiin kuolleena, kertoo muun muassa CNN.

Rachel Nguyen, 20, ja Joseph Orbeso, 22, ilmoitettiin kadonneiksi kolme kuukautta sitten heidän lähdettyä vaellukselle Joshua Treen kansallispuistoon.

Nguyen ja Orbeso löydettiin viime viikolla kansallispuistosta ammuttuina puun alta toistensa tiukassa syleilyssä. Viranomaisten mukaan vaikuttaa sille, että Orbeso ampui ensin Nguyenin ja sitten itsensä.

Epätoivoinen tilanne

Etsijät löysivät ruumiiden luo vesipullojen ja käärepaperien avulla. Paikallisen seriffin tiedottaja kertoo tutkijoiden uskovan, että pariskunta ei nähnyt mahdollisuutta pelastua.

– Heillä ei ole syytä epäillä, että Josephilla olisi ollut tarkoituksena vahingoittaa Rachelia, he vain luultavasti joutuivat kamalaan tilanteeseen.

Pariskunta oli suojannut itseään vaatteilla paahtavalta auringolta. He vaikuttivat säännöstelleen ruokaa ja jääneen ilman vettä.

Useat loukkaantuivat etsinnöissä

Yli 250 henkilöä osallistui etsintöihin sen jälkeen, kun pariskunnan auto löydettiin alueelta. Etsintöjen aikana yli kymmenen henkilöä loukkaantui ja lukuista ihmiset kärsivät nestehukasta alueen lämpötilan lähestyessä 40 astetta.

Haastattelussa Orbeson isä kuvailee poikaansa ystävälliseksi ja huolta pitäväksi henkilöksi. Isä uskoo kuolemien olleen seurausta epätoivosta.

Hän kuvailee poikansa menetyksen keskellä kokevansa tiettyä helpotusta voidessaan tuoda tämän takaisin kotiin.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.