Olympiavoittaja Stina Nilssonin Instagram-julkaisu herätti raivon: "Oletko mielisairas?"

Ampumahiihtoon maastohiihdosta vaihtanut ruotsalaistähti Stina Nilsson yritti keväällä olla vitsikäs. Kaikki eivät kuitenkaan hänen karhukommenttejaan Instagramissa sulattaneet.

Pyeongchangin sprintin kahden vuoden takainen olympiavoittaja Nilsson oli keväällä hiihtämässä, kun hän näki karhun. Nilsson postasi kuvan itsestään ja karhunjäljistä Instagramiin ja vitsaili kuvatekstissä.

– Näin karhun tänään! Miten sairasta? Ja ei, minulla ei valitettavasti ollut pientä pyssyäni mukana. Emme olisi kuitenkaan kohdanneet, hehehe, Nilsson kirjoitti nauravan emojin kera.

Nilsson palasi nyt tapaukseen Expressenin haastattelussa.

– Se ei mennyt niin hyvin. Vitsailin tietysti, että minulla ei ollut kivääriä mukanani ja se oli harmi, mutta että emme olisi kuitenkaan kohdanneet.

– Kaikki eivät sitä kuitenkaan ymmärtäneet. Porukka kirjoitti juttuja, kuten: "Oletko mielisairas?" "Haluatko ampua karhun ensimmäisenä tekonasi?" Tuon kuvan tai ennemminkin kommenttien jälkeen olen alkanut miettiä enemmän (julkaisujani), Nilsson kertoi.

"Lähes mahdotonta miellyttää kaikkia"

Sosiaalinen media ja etenkin Instagram on Nilssonille kepeämmän päivittelyn ohella tärkeä vaikuttamisenkin alusta. Hän kertoo esimerkiksi juoksemisensa lasten syöpäsäätiön hyväksi, josta viestimällä hän pystyi toivon mukaan inspiroimaan muita tekemään samoin. Nilsson myös kertoi ampumahiihtoon vaihtamisesta ensin Instagram-tilillään, jolla on nykyisin 140 000 seuraajaa.

Nilsson haluaa ennen kaikkea operoida somessa omalla tyylillään – tietäen, ettei mikään ole ikinä kaikkien mieleen.

– On lähes mahdotonta miellyttää kaikkia, tiedän sen. Olen tullut johtopäätökseen, että ääneni Instagramissa pitäisi olla humoristinen ja iloinen.

– Haluan, että he, jotka seuraavat minua, ajattelevat, että se on hauskaa. Aina tulee kuitenkin olemaan niitä, jotka eivät pidä tekemisistäsi ja kertovat sen kommenteissa.

Nilsson haluaisi toisinaan vastata ikäviin kommentteihin ärtyessään.

– Silloin he olisivat kuitenkin voittaneet, joten en koskaan vastaa sellaisiin, hän sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja