Anita Korva ampuu alas uskomuksen hänestä – äimistelee hälyä norjalaishiihtäjän kanssa: "Meni aika yli"

2:52
Anita Korva kävi Urheilugaalassa myös MTV Uutiset Liven haastateltavana.

Anita Korvan, 20, vahvuuksiin hiihtäjänä lukeutuu voima. Korva on kertonut myös nauttivansa kuntosaliharjoittelusta, ja hän on toisinaan julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvia lihaksikkaasta vartalostaan. Korva ampuu kuitenkin alas hänen korviinsa kantautuneen uskomuksen siitä, että hän viettäisi kuntosalilla paljon aikaa.

– Teen ne voimatreenit, mitä valmentaja laittaa ohjelmaan. Se on kuitenkin ihan täysin hiihtoa varten se harjoittelu. En mitenkään kuntosalia harrasta sen kummemmin, Korva painotti MTV Urheilulle Urheilugaalassa.

– Tekisin mielelläni enemmänkin, mutta todellisuudessa käyn tosi vähän salilla, muutaman kerran kuussa. Osalle on ehkä tullut vähän vääristynyt kuva, että tekisin enemmänkin sitä harjoittelua, mutta todella vähän kyllä teen.

Korva pitää voimaa geneettisenä vahvuutenaan.

– Itselläni se varmaan painottuu sinne päin enemmän kuin kestävyys- tai hapenottopuoleen.

Piste Skistad-kahnaukseen

Korvan julkaistua marraskuussa Instagramin tarinoissa kuvan lihaksikkaasta selästään hän ajautui erikoiseen kahnaukseen. Norjalainen ikätoveri, hiihtäjä Kristine Stavås Skistad, 20, kommentoi Korvan kuvaa suorasanaisesti Dagbladetissa.

– Lihasten esitteleminen vaikuttaa kiinnostavan häntä aika paljon. En ole peiliselfieiden iso fani, mutta hän saa tehdä mitä haluaa. Hänellä on lihaksia, mutta sillä ei saa minua vaikuttuneeksi, Skistad pamautti norjalaislehdelle.

Tapaus sai huomiota muun muassa suomalaisissa iltapäivälehdissä. Korva kertoi Iltalehden haastattelussa antaneensa Skistadille palautetta. 

– Kävin hänen kuvaa Instagramissa kommentoimassa, että mä tykkään esitellä itseäni näin. Meinasi huvittaa, että hän laittaa bikinikuvia, joissa näkyy sukuelimistä puolet, Korva heitti.

Korva kertoi Urheilugaalassa, ettei hän kummemmin seurannut tapauksen uutisointia.

– Vähän se ensin nauratti, mutta sitten olin, että meni aika yli tuo homma. Ei se nyt niin kauhean erikoista ollut.

– En minä oikein ymmärrä, mitä kirjoitettavaa siinä oli, mutta eipä se minun elämääni mitenkään sen kummemmin vaikuta, Korva kuittasi.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja