Frida Karlsson hämmensi verisellä kuvallaan – paljasti nyt, mistä oli kyse: "Juokseeko täällä jokin narttu?"

Ruotsin maastohiihtotähti Frida Karlsson hämmensi muutama viikko sitten, kun hän julkaisi Instagramissa verisiä kuvia itsestään. Nyt 23-vuotias Karlsson paljasti Aftonbladetille, mistä oli oikein kyse.

Karlsson oli tuolloin kirjoittanut julkaisunsa jakotekstiin, että näin he aloittavat uuden harjoituskauden. Hän ei tuolloin paljastanut, mistä veriset kasvot johtuivat, mutta veriset jäljet hiihtoladulla saattoivat hiukan antaa osviittaa tapahtumien kulusta. Nyt totuus on tullut ilmi.

– Se ei ollut niin dramaattista kuin se näytti. Laitoin sauvan jalkojen väliin harjoituspätkällä ja tein "faceplantin" (naama edellä maahan), kun en ehtinyt ottaa käsilläni vastaan, Karlsson selvensi.

Ruotsin maajoukkuehiihtäjä Moa Ilarin kanssa liikkeellä ollut Karlsson ei edes miettinyt harjoituksien keskeyttämistä. 

– Nenästäni alkoi vuotaa verta ja jatkoin hiihtämistä. Verta vain tulvi ja joku tuli vastaan kysyen, että juokseeko täällä jokin narttu (naaraskoira). Se oli kuitenkin minä, minun nenästäni vuoti verta, Karlsson sanoi.

Ilar oli todennut, että Karlsson ei saisi pyyhkiä veriä pois ennen kuin hän saa otettua kuvan tästä. Karlssonin mielestä kuvista tuli hyviä.

– Se perustuu siihen, että on draamakuningatar, Karlsson virnisteli viitaten Maja Dahlqvistin viime talven piikittelyyn, jossa hän kutsui Karlssonia draamakuningattareksi.

Alla Karlssonin julkaisemat kuvat tapahtuneesta. Voit selata kuvia eteenpäin painamalla nuolinäppäintä.

Lue myös:

    Uusimmat