Olympiastadionille saapuva yleisömeri sytyttää Huuhkajat huipputärkeään MM-karsintapeliin – "Se lähtökohta on hyvä pitää mielessä"

Huuhkajat kohtaa Ukrainan tärkeässä MM-karsintaottelussa lauantaina. Paikalle odotetaan saapuvan peräti 28 000 katsojaa.

MM-karsinnoissa kisapaikkaa kuumeisesti jahtaavalla Suomella on lauantaina edessään todella tärkeä ottelu, kun tasapisteissä majaileva Ukraina saapuu Helsingin Olympiastadionille.

Ukraina ja Suomi ovat kumpikin tällä hetkellä viidessä pisteessä, mutta Ukraina on pelannut Suomea yhden ottelun enemmän. Lauantainen kamppailu on Suomelle tärkeä MM-unelmaa ajatellen, mutta Huuhkajat-vahti Lukas Hradecky sysää paineet vierailijoille.

– Enemmän tämä on Ukrainalle pakkovoiton paikka. Se lähtökohta on hyvä pitää mielessä. Meillä on kaikki omissa käsissä. 0-0 ei ole meille mikään katastrofitulos, mutta toivottavasti saamme voiton hoidettua, Hradecky toteaa perjantain lehdistötilaisuudessa.

Olympiastadionille odotetaan saapuvan peräti 28 000 katsojaa. Pitkästä aikaa kymmentuhatpäisen suomalaisyleisön eteen pääsevä Hradecky uskoo kotiyleisön tuovan runsaasti lisäenergiaa.

– Omalle puolustukselle on ainakin se etu, etteivät he kuule kaikkea turkua, mitä huutelen. Tätä varten me olemme halunneet tulla ammattipelaajiksi, että pääsemme pelaamaan tällaisia matseja kymmentuhatpäisen yleisön edessä, Hradecky sanoo.

– Toivon, että se sytyttää monet muutkin joukkueessa ja varmasti tulee tekemäänkin niin. Se energiataso ja sähköisyys, mikä tuo lisämaustetta tähän joukkueeseen, suomalaisvahti jatkaa.

Lue myös:

    Uusimmat