Olympialaisissa loistaneen Sara Kuiviston toive toteutui – kutsuja koviin kisoihin satelee, Timanttiliiga jo varmasti ohjelmassa

Sara Kuivisto aikoo juosta vielä kovaa tällä kaudella:"Ei tässä lomalle jäädä" 1:29
Video: Sara Kuivisto lupasi heti Tokiosta palatessaan, että kovia aikoja on vielä luvassa

Olympialaisissa neljästi Suomen ennätystä parantanut Sara Kuivisto pääsee ensi kertaa Timanttiliigan kilpailuun. Kuivisto on saanut useita kutsuja kansainvälisiin kilpailuihin.

Kuivisto juoksee 1 500 metrillä Lausannen Timanttiliiga-osakilpailussa ensi viikon torstaina 26. elokuuta. Tokiossa Kuivisto sanoi, että kovat aikaparannukset tuovat varmasti uusia mahdollisuuksia, ja toive on realisoitumassa.

– Näyttää kyllä erittäin hyvältä, sieltä on tullut kutsuja sellaisiin kisoihin, joista on aiemmin uskaltanut vain haaveilla. Niillä saa kyllä entisestään tasoa nostettua, Kuivisto sanoi MTV Urheilulle.

Kuiviston kausi jatkuu tällä viikolla torstaina Lahden Motonet GP:ssä 800 metrin juoksussa, jossa seuraksi on saatu kaksi alle kahden minuutin alittajaa.

Kuivisto sai kutsun myös Italian Rovereton 800 metrin kisaan, mutta hän valitsi sen edelle SM-kisat. Kun tähän asti kisakutsuja on odotettu, nyt Kuivistolla on positiivinen ongelma, kun kaikkia ei pysty edes ottamaan vastaan.

– Toiveissa olisi, jos pääsisi vielä toiseen Timanttiliigaan ja toivottavasti (Sveitsin) Bellinzonaan, Kuivisto sanoi toiveikkaasti syyskuun kisoista.

Porvoon Akilleksen juoksija teki 800 metrillä Suomen ennätykseksi 1.59,41 ja 1 500 metrillä 4.02,35.

Lausannen Timanttiliigassa kilpailevat myös kolmiloikkaajat Senni Salminen ja Kristiina Mäkelä.

Suora lähetys Lausannen Timanttiliiga-osakilpailusta C Moressa torstaina 26. elokuuta kello 21.00. Kuivisto on tämän viikon torstaina Tulosruudun viikon vieraana kello 22.25 alkavassa lähetyksessä.

Lue myös:

    Uusimmat