Mainos

Ollila: Nokian käänne tapahtuu loppuvuonna

Matkapuhelinvalmistaja Nokian väistyvän hallituksen puheenjohtajan Jorma Ollilan näkemyksen mukaan yhtiön käänne tapahtuu tämän vuoden loppupuolella. Yhtiön tuloksiin hän ei ota kuitenkaan kantaa.

– Olen aivan vakuuttunut siitä, että uusi käänne tapahtuu ja siitä tulee merkkejä jo tämän vuoden puolella. Tuomme koko ajan uusia tuotteita markkinoille. Kaikilla toimilla on oma positiivinen vaikutus ja olen vakuuttunut, että tulemme näkemään käänteen, Jorma Ollila sanoi MTV3:n Huomenta Suomessa.

Ollila muistuttaakin, että Nokia on isossa murrosvaiheessa, jonka aikana vaaditaan kärsivällisyyttä. Hän antaakin siis toimitusjohtaja Stephen Elopille täyden tukensa, vaikka yhtiön osake on romahtanut Elopin toimitusjohtajakauden aikana.

Kun Elop aloitti Nokian toimitusjohtajana 21.9.2010, yhtiön osake oli noin 7,5 eurossa. Nyt Nokian osakkeella käydään kauppaa kuitenkin reilulla 2,7 eurolla.

Nokia ja ohjelmistoyhtiö Microsoft ovat tehneet tiivistä yhteistyötä puhelimien kehittämiseksi. Ollila muistuttaa kuitenkin, että Nokian täytyy tuoda markkinoille tuotteita entistä nopeammin.

Jorma Ollila jättää Nokian hallituksen puheenjohtajuuden ensi viikolla. Hänen tilalleen nousee Risto Siilasmaa.

Katso Nokian hallituksen puheenjohtajan Jorma Ollilan haastattelu: (Huomenta Suomi 25.4.2012)

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.